Police do niky u schodiště, jak je ukotvit u stupně?

Profilova fotka
Jdu pro radu. Máme dřevěné schodiště osazené do niky a chtěli bysme tam dát skleněné police. Jak ukotvit polici v místech, kde se bude potkávat se stupněm. Nechci vrtat do stupně schodu. Vyšly by tam asi dvě, možná tři, police. Manžel navrhuje je na ty stupnice jen položit, když nechci vrtat do schodů. Bude to vypadat dobře? Předem děkuju za názory.
Odpovědět
Co tahle na té straně polici ukotvit do stěny kousek před schodem, na kterém bude položená? Ale spíš bych je na ty schody vůbec nepokládal, ale dal je do stejné úrovně jako nášlap schodu a ukončil těsně u něj. Aby pak na polici někdo nešlápl a nerozbil ji.
Odpovědět
Profilova fotka
také bych se bála dát polici, a to jakoukoli na úroveň schodu. Určitě to vypadá moc hezky, já sklo miluji, jenom zkus zvážit : jestli kolem nebudou běhat děti, jestli se kolem nebude šubelit důchodce, který by mohl zaškobrtnout, nebo zavrávoráš, když poneseš plnou náruč vypraného prádla. Asi bych police dala do úrovně minimálně pasu, pak by se neřešilo uložení u nášlapu schodu
Odpovědět
Profilova fotka
@esmeralda2 To mně taky napadlo. Jen manželovi se to nějak nepozdává, že by byly až ve výšce od zdi ke zdi. Připadá mu, že by tam byla veliká díra.
Odpovědět
Profilova fotka
@evelynka25 tak tam můžeš dát třeba barevnou tapetu nebo kamenný obklad nebo nějaký jiný zdobný prvek
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?