Pračka a sušička v šatně, jak to máte vyřešené?

Zdravím, nemáte někdo pračku nebo sušičku (popř. oboje) v šatně? Zajímalo by mě foto jak máte vyřešeno.. Např. přímo ve skříni apod. Já je nechci umisťovat do koupelny, a tak pro ně hledám jiné vhodné místo :)
Odpovědět
Taky nad tím přemýšlím, v šatné budeme mít i veliké okno..
Odpovědět
Profilova fotka
Mame v satne susicku a priste bych do ni urcite pocitala i s prackou...mrzi me to,ze jsem tuhle zkusenost nemela uz davno,vubec bych si pracku do koupelny ani nejake technicke mistnosti uz nedala..pekne vse do satny,kde by to bylo i s pradlem pohromade,vse na par krocich...zadne spec.umisteni ale nemame,stoji vedle skrini a okna v mistnosti,co je satna..
Odpovědět
@gigi2 A jak to máte s vlhkostí? V jedné místnosti máme jen pračku a sušičku s vestavěnou skříní na čistící prostředky atd a přemýšlím, že bych tam nechala udělat ještě vestavěnou šatní skříň a nevím jestli tam nebude vlhko. Když suším třeba 5 praček za sebou, tak tam není zrovna svěží vzduch:-)
Odpovědět
@svitilnasvititva My sice v šatně okno mít nebudeme, ale snad by stačily při sušení otevřené dveře, protože co jsem se dočetla, tak produkuje docela velké teplo :-) @gigi2 Taky tak uvažuju, že kdyby byla pračka i sušička v šatně, tak by to bylo všechno pěkně pohromadě. Z pračky šup do sušičky a ze sušičky pak rovnou do skříně
Odpovědět
Profilova fotka
@adelkav zadne vlhko nemame :-) ,naopak,kdyz se susi,tak jeste je teplo navic v mistnosti..ale vseobecne ja vsude hodne a casto vetram,tak mozna i to ma vliv...
Odpovědět
Vlhko z ní nemáme, ale jde z ní hodně tepla a trochu prach z vláken při čištění filtru.
Odpovědět
Profilova fotka
@gigi2 @brusink holky můžu se zeptat co máte za sušičku, že Vám nedělá vlhko? Já nedokážu rozlišit, jestli naše sušička dělá jen teplo, nebo i vlhkost. Máme jí v koupelně... takže když začne vytvářet teplo, tak se automaticky páří, ale odkud to nevím :)
Odpovědět
Profilova fotka
@dominika1989 mame AEG,vlhko vubec,nepari se..dlouho jsem mela merak vlhkosti v mistnosti,u nas prave prave naopak mame problem s nizkym %vlhkosti v celem dome a v prubehu suseni se hnula vlhkost max.o 2%,vetsinou jen 1%..
Odpovědět
@gigi2 Mohla bych tě prosím poprosit o foto místnosti, jak to máš uspořádané ?? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@gigi2 Aha.. mám také AEG 8000 series, tak to je asi opravdu tím, že máme v koupelně vlhko. Budu víc větrat (okno máme), díky za info i když trochu mimo téma :)
Odpovědět
Profilova fotka
@svitilnasvititva podivej se ke mne do alba z letosniho roku,je tam satna zminena..
Odpovědět
Profilova fotka
Volil bych hlavně nějaké dobře větratelné místo, kde je alespoň možnost otevření okna. V šatně bych taky počítal s místem navíc ať není pračka a sušička namačkaná na zdi a je k nim přístup a případně i koše na prádlo.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?