Pračka v TM nebo prádelně - kam koš s prádlem?

Ahoj, plánujeme v bungalovu umístit pračku do technické místnosti: Koupelna bude jedna větší - pro děti a druhá u ložnice. Jde mi o to, kam dát koš s prádlem - člověk se večer svlíkne v jedné z koupelen a zpátky do technické místnosti se mu nebude chtít...abych ale obíhala celý dům a sbírala všude prádlo, to mě taky děsí...Jak to máte řešené? Napadlo mě udělat z chodby do TM nějaké "okýnko" nebo výklop - mohl by totiž být v místě, které je celkem dobře dostupné z obou koupelen..ale netuším, jestli by se to dalo nějak rozumně cenově a technivky udělat..budeme mít dřevostavbu.. předem díky za nápady :)
Odpovědět
Profilova fotka
@outanka Co udělat spád do technické místnosti? Udělat někde na chodbě výklopné okýnko a odtud by vedl tunel do technické místnosti, kde by byl koš na prádlo? Hodně lidí si to dneska takto dělá a osobně se mi tento nápad moc líbí.
Odpovědět
Profilova fotka
V případě dvou koupelen na jednom patře by mi asi 2 koše na prádlo nevadily.. ;-)
Odpovědět
@outanka A co dát koš na prádlo do každé koupelny? Nebudete muset obíhat celý dům, ale jen vezmete dva koše a je to.
Odpovědět
asi jo, je to o zvyku...teď to máme všechno po ruce v naší minikoupelniččce, tak mi to přijde divný, když by mělo být víc míst..nebo dám nějaký pěkný koš na chodbu mezi obě koupelny a bude to nejjednodušíí :-)
Odpovědět
Dejte koš do každé koupelny a pak uvidíte. Já bych to nějak nepřeháněl, časem si to vypilujete a uvidíte kde to pro vás bude nejlepší. Zase bych to s tím linkováním moc nepřeháněl.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?