Skylink, Freesat nebo Digi - Jaký doporučujete?

Profilova fotka
Zatím mám jen "síto" jenže signál na prd, momentálně jde jen asi 10 kanálů. Satelitu jsem se doteď úspěšně bránila ;-) Takže teď nevím poraďte co a kde je výhodnější. Prý Freesat ale prý je tam riziko, že mi to za rok o dost podraží. Jaké máte zkušenosti Vy? Děkuji
Odpovědět
@jarunkap Každému bude vyhovovat asi něco trochu jiného, ale zkusím shrnout co o tom vím. Setkal jsem se všemi třemi poskytovateli signálu, měl jsem i kabelovku. Nabídka každého z nich je trochu jiná a je třeba si dopředu ujasnit co si od toho slibuji. Digi TV: Mají spoustu programů, ve velké míře česky lokalizované, za 260Kč připojí dvě TV, nevýhoda je nízká kvalita přenášeného signálu. Čili velkofilmy a dokumenty BBC si rozhodně moc nevychutnáš v nějaké supr kvalitě na velkoplošné TV, stejně tak i u hokeje jsem měl problém vidět puk na TV s úhlopříčkou 136cm, v té míře šumu co tam byla byl prostě problém. Ale pro menší TV a pokud nelpíš na kvalitě, tak je to OK. Freesat: Mnohem kvalitnější přenos, poměrně dost programů v nabídce, opět na dvě TV. Nabídka je ve dvou variantách, buď s HD programy, nebo bez. Jak už jsi ale psala, tak nějak postupně zdražují z toho původního Free už tam moc nezbylo. Dá se říct, že každý rok ta cena o něco naskočila doteď. Nicméně stále mají nejvýhodnější nabídku a oproti Digi TV i kvalitnější přenos. Skylink: Podle mě nekvalitnější přenos dat, nicméně za širší programovou nabídku už musí člověk dost připlatit, navíc jde o službu pouze pro jednu TV, druhá opět další poplatek (cca 100Kč/měsíc myslím). Kabelovka: Pokud jde o slušnou firmu a máš tu možnost brát příjem z kabelovky, programová nabídka ti vyhovuje a není nadsazená cena, tak bych volil tohle :) . Toť jen můj pohled, nejsem profesionál v oboru, jen mám zkušenost osobní se vším zmíněným.
Odpovědět
Podvodníkům z daňových rájů typu Skylink bych nedal už ani korunu. Se společnostmi, které hrubě porušují práva zákazníků a mění jim podmínky jednostranně, zásadně nechci nic mít.
Odpovědět
@flakac Mohl jsi být alespoň konkrétní, když už někoho tak osočuješ. Většinou změny programů, případně cen mají tyhle společnosti ve smlouvách. To že lidem vadí, že jim vypnuli jejich oblíbený kanál, či zvýšili cenu za službu by se nelíbilo nikomu, nicméně není to z jejich strany porušení smlouvy, pokud šlo o něco jiného, tak šup sem s tím, taky vybírám do nového baráčku, kdo mi tam dodá signál. To co jsi napsal ovšem není žádná informace pro diskutující.
Odpovědět
@krony Myslím, že kolem skylinku byl dostatečný mediální humbuk, aby téměř každý věděl, o co jde. Skylink ještě před změnou majitele prodávala za jednorázový poplatek kartu, kterou deklarovali jako doživotně zdarma. Poté byla společnost prodána novému majiteli s nejasným vlastnickým pozadím. Najednou ony doživotně bezplatné karty byly podmíněny tzv. servisním poplatkem, který je letos opět vyšší než loni. Tehdy se proti tomu zvedla vlna nevole, ale samozřejmě se přišlo na to, že přestože se jedná o neetické jednání, využili právní skuliny a zavedení servisního poplatku jako jednostranná změna dohody se zákazníky byla legální. Zákazník byl postaven před hotovou věc. Zaplať poplatek nebo tě odpojíme. Takže zákazník, který byl např. odkázán na satelit a utratil 1500Kč za doživotně bezplatný příjem programů byl nucen zaplatit 600Kč za výměnu karty a následně po určité době začít platit servisní měsíční poplatek. Chápu, že správa celé sítě je zadarmo, ale pokud jednou něco deklaruji, je morální to dodržet. Proto mám na tuto firmu averzi a nehodlám s nimi mít nic společného.
Odpovědět
@flakac Tohle třeba mě nějak minulo, vůbec nic o tom nevím. Ale je dobré to vědět tedy, díky za info. Stejně jsou nejdražší :) u Digi mě štve ta kvalita, u Freesat není v nabídce Golf Channel, tak asi zůstanu u pozmního vysílání.
Odpovědět
Profilova fotka
@krony @flakac chlapi děkuji :-) Kabelovku nemáme -malá vesnice :-( no furt nevím....ještě počkám až se mi ozve skylink, od freesat už nabídku mám a digi tímto vyřazuji.
Odpovědět
O2 televize, neni nic lepsiho
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Obnovuji téma. Jakého satelitního operátora doporučujete a proč? Uvažuji o free sat, Flix TV, DIGI CZ, Děkuji za odpovědi
Odpovědět
a pokud přidáte zkušenosti s o2tv budu i já ráda (omlouvám se s infiltrací do tématu)
Odpovědět
a co cardsharing uvazuje nebo vyuziva to nekdo ?
Odpovědět
manzel s tym robi, odporuca ANTIK sat
Odpovědět
Mel jsem Skylink několik let, nejlepší signal, super kvalita v HD, po zpoplatneni a neustalem zdrazovani balicku jsem od nich utekl, nyní mam O2tv, kterou jsem si vzal kvůli fotbalu PL, ktery za rok po té zrusili, smlouvu preplatila DigiTV, to už jsem odmitl absolvovat další přestup. Do ted mi strasi na baráku SAT od Skylinku. V novem dome co stavim na to kaslu, budu mit jen pozemni-zatím. Jinak proti O2tv nemůžu říct nic spatnyho (kromě ceny). Je to návykový, zpětné shlednuti, nahrávky, tv na všech zarizenich, nepotrebuju druhou tv staci mobil, pc , notebook, tablet- cokoliv a kdekoliv je internet. Na Tv je ale potřeba byt u ustredny O2 a rychlý net, jinak to nefunguje.
Odpovědět
Článek se načítá
Já jsem koukal na free sat nebo digi tv. Bohužel u nás v naší kotlince je pozemní vysílání docela problém. O2 u nás nejde, protože nemáme dokop a O2 chce, aby jsme si to zaplatili. Na víc tam není nijak velká rychlost. Jen 3 MB, takže tv od O2 moc nepřichází v úvahu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Freesat je úplne to samé,na začátku Ti dají dobrou ce nu a pak zjistíš ,že voví zakaznící mají lepší služby a platí méně,právě jsem jim podal výpověd.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Za mě nejlepší je Digi, po spoplatnění Skylinku jsme na něj přešli, a nemám co vytknout, nabízejí dobrou nabídku programů za příznivé ceny
Odpovědět
Meli jsme skylink - na zacatku super, ale casem nehorazne drahe. Pak jsme presli myslim na freesat na kterem je vyhoda, ze muses mit 4 televize za jednu cenu. Ted na novem mame t-mobile a za me nejlepsi. Televizi muzes mit kolik mas set top boxu a navic mas zdarma televizi na 3 zarizenich (pocitac, tablet, mobil,...) + zpetne sledovani. Cenove super za 390kc. Puvodne jsme chteli o2, ale u nas nemel signal, zato tmobile ma plny.
Odpovědět
Mam freesat za 150 mesacne, uplna pohoda. Myslim, ze je to balik freesat medium.
Odpovědět
Měli jsme Skylink, nebyli jsme spokojeni s nabídkou programů, intenzitou signálu a časem ani cenou, tak jsme to změnili na DIGI a máme taky jejich internet a jsem spokojená, pořád je na co koukat
Odpovědět
@jarunkap měl jsem skylink, ale jsou to neuveritelni podvodníci, budou stále zdražovat, takže i za zakladni programy dáte 200/měs. Ted mám od místního poskytovatele internetu i internetovou televizi, komplet platím 250/měs i s internetem (100Mbit), mám teda jen základ, ale da se za výhodných podmínek připlatit cokoliv, programy si můžu přehrávat týden pozpátku (bez reklam).. zkusil bych se poohlédnout po něčem podobném.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Oživím téma.Rozhoduji se ,zda si pořídit freesat. Mají dobrou cenu.Jen mě zajímá jaké máte s nimi zkušenosti. Např. stabilita signálu,kvalita obrazu a jejich podpora apod.Cenově vycházejí velmi dobře.Díky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?