Prostor na sezónní věci apod. - jak řešíte?

Ahoj všichni :) jsem tu nová a s přítelem jsme ve fázi okoukávání a asi i dlouho budeme. Vzhledem k tomu, že mě je 19 let a přítelovi 23, tak zatím jen mluvíme. Dospěli jsme k názoru, že je asi lepší než brát hypo na byt, tak rovnou na nějaký bungalov. Jelikož určitě budeme chtít brzo děti a pro ty je rozhodně lepší mít zahrádku, tak jsme z bytu úplně upustili, protože než by se splatila hypotéka (v naší lokalitě nějaký normálnější byt 3+1 cca 1,5 milionu), tak děti budou velké a zahrada je dávno zajímat nebude. Než to bude aktuální a zahltím to tu dotazy, tak mě zatím zajímá pouze to, jak v bungalovech řešíte prostor na sezónní věci apod., já jsem z baráčku podsklepeného, takž tam je to jasné, ale nějak nevím, jak bych to pak řešila v takovém domku. :) Díky všem...
Odpovědět
@nikkit Velká vestavná skříň na chodbě, šatna v ložnici, velká technická místnost, kam se budou ukládat i kola, lyže, lyžáky apod. Budeme mít také pochozí půdu, takže počítáme s úložným prostorem i tam.
Odpovědět
máme půdu, nechali jsme nakonec sedlovou střechu a vleze se tam i pracovna, dílnička, případně další pokoj kdyby bylo třeba. Fakt nelituju, protože těch věcí je - zimníma gumama na 2 auta počínaje až po nářadí a věci na zahradu . Taky budeme mít na zahradě dřevěnou boudu na ty kola, sekačku atd. Půda se hodila už při stavbě, když jsme potřebovali uskladnit materiál, nebo se dělali podlahy atd. Na zahradě teď máme stavební maringotku a bude tam dokud nebude nějaká bouda :) @nikkit Takže malý bungalov klidně, ale pozor na ty úložné prostory. Marná by nebyla ani garáž, jenže ta se nám už nevešla, máme malý pozemek.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme hodně malý bungalov,ale velkou část půdy pochozí a tam máme vše sezonní,co je třeba...bez problémů
Odpovědět
Já myslím, že těch projektů bungalovů je tolik, že si prostě až to bude aktuální vybereš takový, který bude mít chytrou dispozici a bude zde myslet i na ukládání. Časem se dá také udělat zahradní domek, nebo přistavět garáž, kde se dá také ukládat. V některých projektech je fajn úložný prostor pod schody. Já když se dívám po projektech domů, tak první co je pro mě důležité dostatečně velké zádveří, kde se dá dát velká vestavěná skříň. Navíc bungalov už dnes nemusí vypadat jako domeček MC Donalds. Je hodně krásných projektů např. se sedlovou střechou, kde se dá využít pochozí neobydlené podkroví, kdy jen v případě potřeby vysuneš schůdky na půdu.
Odpovědět
My máme velkou půdu, zatím stavíme, ale doufám, že se tam většina sozóních věcí vejde... i když se říká, že co se jednou dá na půdu, už s ní nikdy dolů nesejde... ale tak snad ne... a na větší věci jako kola a sekačka budeme muset asi taky pořídit nějaký zahradní domek.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?