Robotický vysavač a ochrana nábytku

Dobry den,rada bych znala vase zkusenosti s robotem (mame iRobot Roomba 651) a jeho nicenim nabytku. Prijde mi totiz celkem dost agresivni jak narazi do rohu. Momentalne mame v novostavbe uz znicene rohy u soklovych list,ktere jsou seriznute do 45 st,bez tech rohovych koncovek,ty totiz nejsou k dostani v dekoru te listy... Nemate tip,jak ochranit ty rohy k listam (vnejsi),pripadne i nabytek? Na to kolik robot stal,tak je tohle pekne blby :-((
Odpovědět
Jediné co mě spíš napadá olepit nečím měkým toho robota
Odpovědět
A nemá možnost nastavit vysávací plochu nějak? Že byste mu zablokovali tyhle nejvíc náchylné rohy?
Odpovědět
https://www.amazon.com/Robot-Add-Ons-...
Odpovědět
@paju01 https://www.robotworld.cz/ultra-mekky... zkus kontaktovat výrobce, jestli nemají ještě něco skladem nebo jestli se nechystají dovézt. Případně objednat z ebay nebo ták. A nebo si to vyrobit. Ale myslím, že by to mělo stačit k ochraně.
Odpovědět
@ookami_hime noo tak takovy naraznik by to mohl ochranit! Ono to nozna bude nejaka obyc nalepovaci penovka :-) Napisu na irobota,jestli ho muzu necim polepit :-))
Odpovědět
Profilova fotka
toto ale není robotem =-) ale nekvalitní lištou... :-| která by měla vydržet nárazy a vlhkost od stírání,proto se tam ta lišta dává.... nám nic iRobot nic neničí ;-) máme tedy 782 a před zdí či lištou vždy zpomalí :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?