Robotický vysavač jako dárek pro chlapa, co myslíte?

Přemýšlím, že bych manželovi koupila k narozeninám robotický vysavač. Většinou vysává on. No, a normální vysavač máme už dlouho a pomalu se už rozpadá. Myslíte, že by to bylo dobrý? Co Vaši chlapi říkají na tuhle hračku? Případně chlapi, jak se vám hraje s touhle hračkou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme od Vánoc a nemuzu si ho vynachvalit. Usetri to hafo casu a i pritel zacal rád vysávat :-) Myslím, že i ten tvůj to ocení.
Odpovědět
Profilova fotka
brácha taky mají a je to super věc když máte doma psa,že nemusite furt lítat a vysávat chlupy,akorát je blbý že to nevysaje třeba zaroven po podlaze i kobereček
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud to ma byt darek pro chlapa, tak urcite vybrat model, ktery ma i dálkové ovladani :) jinak roboticky vysavac je super!
Odpovědět
Profilova fotka
pokud má tvůj chlap klasický přístup k úklidu, tak to bude pro něj to nejlepší :-)
Odpovědět
Profilova fotka
když už se tu o tom bavíte, s jakým máte dobré zkušenosti? Také zvažujeme koupi :-)
Odpovědět
@janneys To by mě taky zajímalo. Už jsem je na internetu okukovala, ale stejně mi nabídky na eshopech neřeknou nic víc, než že každý je nejlepší :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@michna88 prááávě....proto bych ráda doporučení na konkrétní typ od někoho, kdo ho používá a má vyzkoušeno :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme iRobot Roomba 760 a vysávám celkem rád :-D. Vybírání trvalo opravdu dlouho... Ale nakonec myslím, že jsme nepřebrali ;-).
Odpovědět
Profilova fotka
@tomikno ty jo moc děkuji za typ, vypadá vážně skvěle, co tak čtu :-) Jen mám dotaz. Přejede přes malý prážek? Neboli když nechám otevřené dveře do pokojů, vysaje mi v naprogramovaný čas celý byt? A zvládne to na jedno nabití (cca 170 m2)?
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že je to super dárek, já tomu svému chci koupit v září televizi, už nemáme žádnou přes rok, tak mu docela chybí, ještě chce nějakou obří, mně by stačila nějaká šedesátka a on chce 140cm, tak mu udělám radost, ale k dalším narozeninám taky pouvažuji nad robotickým vysavačem, dárky do domácnosti jsou nejlepší a nejpraktičtější.
Odpovědět
Profilova fotka
@janneys Doma prahy nemáme, ale myslím, že když jsme vybírali, tak psali někde v recenzích, že práh přejede (v návodu píšou, že přejede práh do výšky 2 cm). Raději ale tuto informaci ověř právě v nějaké recenzi. Existují krámky, kde ti iRobota půjčí domů na vyzkoušení a ty se pak rozhodneš, jestli vyhovuje, nebo ne ;-). My ho prostě vzali na základě recenzí a věřili, že bude vyhovovat. Kolik vydrží na nabití taky úplně neřeknu. Necháváme ho pracovat hlavně v přízemí, které je celkem členité a tak ho pouštíme nadvakrát. Už se nám totiž stalo, že "zabloudil" a netrefil na nabíječku :-). Asi by to vyřešilo dát nabíječku tak, aby "viděla" do chodby, ale už jsme si tak nějak zvykli, že ho prostě pouštíme nadvakrát a nabíječka je schovaná tak aby na ní nebylo vidět. Jen jsem teď znejistil, jestli náhodou nemáme 770ku... Jsem v práci a tak se podívám až zítra ráno. Určitě dám vědět ;-). Jinak pro nás byl hlavní důvod hladkosrstý pes v domě a úklid po tomto mazlíkovi zvládá na 1*.
Odpovědět
Profilova fotka
@tomikno Tak my ještě nevíme, jestli budou prahy nebo nebudou :-) jsme ve fázi stavby :-) Ale budeme mít doma howíka, takže také bych uvítala něco, co mi samo vysaje chlupy, než přijdu domů z práce, abych nemusela každý den zametat nebo vysávat :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@janneys Tak omluva, máme opravdu 770ku. Ale jak říkám, u nás doma velká spokojenost ;-). Víc info by asi poskytla žena (to byl totiž její dárek a sama si ho i vybrala :-) ). Takže v případě robotického vysavače se vlastně jedná o takovej unisex dárek :-D.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?