Robotický vysavač. Jaký typ?

Chtěla jsem se zeptat jestli je tady někdo kdo má robotický vysavač,jaký má typ, kolik stál, jestli s ním je/není spokojen (pokud né tak co mu vadí). Budu moc ráda za každý Váš názor. Chtěla bych si nějaký pořídit, tak chci znát nějaké zkušenosti. Moc děkuji
Odpovědět
1
2
presne tak, tohl by me zajimalo, uvazuji nad koupi robotickeho vysavace. Vim, ze v Softcom se da pujcit na vyzkouseni.... ma nekdo tyde zkusenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
@rrk @mitote ahoj. Mame a velka spokojenost. Na trhu jich je spousta, ale mame primo od fy Roomba. Podle mne je idealni na dlazbu/plovoucku, koberec moc ne. Mame jej nastaveny na kazdodenni uklid (vyjizdi v urcitou hodinu) a je to fakt fajn. Jednou za cas je potreba vzit podlahu klasickym luxem ci poradne zamest-preci jen se ten roboticky nedostane vsude ;-)
Odpovědět
@lucy222 moc děkuji za odpověď. Počítám s tím, že občas normálně vytřu, často nám něco spadne na zem, takže je zapotřebí i vytřít ;-)
Odpovědět
take o nem premysli, konkretne i iRobot Roomba 534 Pet, protoze mame hodne zvirat a mam dojem, ze pes nanosi hrozne bordelu.
Odpovědět
Profilova fotka
@mitote jj, ten je super. Ty Roomby jsou vlastně všechny stejné - cema se liší vybavením co je v balení (takhle nám to bylo řečeno) - ten model "Pet" má navíc velký zásobník na bordel :-) @rrk to u nás také, ale malá teď hodně leze po zemi, tak je hodně znát kdy Roomba jezdí a kdy ne (třeba teď tak trochu stěhujeme byt, tak ji máme pár dní vypnutou a malá má na sobě všechno možné :-N ;-) )
Odpovědět
@lucy222 to znám, taky jsme to tak měli když dcera lezla :-D . Syn za chvíli taky začné lézt, tak bych chtěla aby tam měl čistěji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rrk na to je to fakt dobré - u nás zajede i pod sedačku, postel... jen se musí docela často čistit....se budeš divit, že i když u vás bude jezdit denně, tak kolik toho nasbírá :-p
Odpovědět
@lucy222 to potřebuju aby zajel pod sedačku a postel, je šílený kolik se mi tam shlukne prachu a koho to má bavit to pod tím vytírat, nebo odtahovat sedačku :-D . Věřim, že toho nasbírá hodně :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@rrk fakt usetri dost casu-takovychto vynalezu vic :-) ;-) Tak preji hodne stesti pri vyberu ;-) a doporucuji ten od Roomby-kdysi byla na netu recenze nekolika znacek a tenhle vysel moc dobre. Si zkus na Seznamu dat do vyhledace 'Roomba+recenze' a mela by Ti vyjet i tato. Kdybys nenasla,tak ji mam snad jeste nekde v PC.
Odpovědět
@lucy222 včera jsem na to koukala a dočetla jsem se,že je moc dobrej. Taky mám ráda takový pomocníky ;-)
Odpovědět
@rrk My máme iRobot Roomba 563 PET asi 9 měsíců a jsme s ní spokojení. Máme doma papoušky, takže je neustále kolem klecí nějaký zrní, peří, granule a pod. Jsou k ní 2 zásobníky, používám ale jen ten malý, stejně ho po každém vysátí vyprázdním, takže mi přijde zbytečné ten velký používat. Doma máme jen lino, to vysává perfektně. Máme ji naprogramovanou že vysává 3x týdně v určitou hodinu takže je to bez starostí. Když jsem byla 2 týdny u rodičů, ti mají koberce, tak vysávala taky dobře, samozřejmě zašlapané věci z koberce nevytáhne, takový výkon nemá, ale když jezdí často tak se ani nic extra zašlapat nestihne. Jediné co mi vadí je zvuk který vydává při nabíjení, v noci je to dost slyšet a také to, že asi 50 cm kolem své dokovací stanice prostě nevysává. Ale jinak naprostá spokojenost. (Mamka si ji po těch 14 dnech co jsem u nich s Roombou byla natolik oblíbila, že si ji taky bude kupovat ;-) )
Odpovědět
A jak zvládá roboťák vlasy??
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kalipso nam pri nabijeni nic nevydava =-) ale opravdu nic...jen si zajede do te sve stanice-zazni signal a to je vse ... @paja321 veme je take,ale namotavaji se na kartacky ze spodu - po luxovani to cistime ;-)
Odpovědět
@lucy222 on ten zvuk, jakoby takové "tikání" není slyšet vždy, někdy je ticho, ale jindy zase "tiká", tak asi záleží na kontatech, jak dobře se podaří spojit se stanicí? Nevím, nerozumím tomu, každopádně je to slyšet jen v noci, přes den vůbec.
Odpovědět
@mitote Roomba 534 Pet nemá možnost programování, což je si myslím celkem dobrá věc, my jinak ani nevysáváme než přes ten časovač. ;-)
Odpovědět
@kalipso no my ji hlavne musime prvne vyzkouset skrz psa, jestli kyz bude roomba jezdit kdyz tu nikdo nebude, jestli se ji nebude snazit zabit :-D
Odpovědět
lidicky, mate nekdo zkusenost s Ecovacs Deepoo D58? Maji ted v Makru akci, normalne stoji 12 tis, ale za 10 bodu je jen za 5 tis :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mitote Taky by mě to zajímalo, základní cena je srovnatelná s Roombou, tak si říkám, že by to neměl být žádný "šmejd". Ale realita může být jiná... Jinak my máme spadeno na to espresso Electrolux a pak se mi líbí i příbory, takže musíme nahrabat dost bodů :-)
Odpovědět
@handule no tak to hrab...nam se ted polamal Dolce Gusto tak premyslim nad Tassimo, uz jsm ez nej kavu ochutnali a je vyborna :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mitote Jo, ten taky vypadá dobře, uvažujeme o něm pro rodiče. Ale četla jsem, že ty kapsle jsou dražší než u Dolce Gusto.
Odpovědět
@handule hele na kapsle koukame, v tescu je jeste nemaji a jinak stoji vetsinou 129Kc stejne jako stavala be akci a slev Dolce
Odpovědět
Profilova fotka
@mitote Tak to je dobrá zpráva. Uvidíme, jestli vystačí bodíky :-)
Odpovědět
@handule no my je musime prvne nasbirat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mitote No to my taky, ale táta si chce koupit notebook, tak musí povinně do makra :-D
Odpovědět
@handule pekny :-D my prave v makru moc nenakupujem tak se zeptame stryce jestli ma nejke body :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mitote My tam jinak taky jedeme jednou za uherský rok, ale body dávají i na benzínce, tak jich třeba pár nasbíráme i tam.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Obnovuji diskuzi, s jakými novějšími typy máte dobré zkušenosti? Koukala jsem, že vlastní robotické vysvavače už dělá i Miele - zkoušel jste je někdo?
Odpovědět
Profilova fotka
My mame Neato a je dobry. Jsem spokojena. Obcas nekde vynecha, ale dalsi den uz ne. Porovnavali jsme ho s nejdrazsi Roombou a jezdili oba stejne dobre, jen Neato je levnejsi.
Odpovědět
Já mám Neato d75 a naprosto spokojen.Hledal jsem takový,který dokáže opravdu vysát celý bungalov. cca 95m2.Má vestvěnou navigaci,kterou naskenuje místnosti a ty postupně vysává.nejezdí náhodně sem tam po místnosti.Navíc pokud mu dojde baterie,zajede se nabít a začne tam,kde skončil.Ale u mě to zvládne na jeden zátah.Má silikonový kartáč po celé šířce.Chlupy ze psa a vlasy vysaje.Neexistuje,že se namotávaj na kartáč.Naprostá spokojenost a co jsem koukal na porovnání s Roombou(youtube videa) tak vysává přesněji.Navíc Romba v této cenové relaci neumí vysávat místnosti postupně a neumí se vrátit na místo kde skončila.Vřele doporuji.
Odpovědět
@lagys můžu se zeptat na cenu?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?