Roleta + závěsy - isnpirace

Sháním inspiraci a hlavně rady. Potřebovala bych zútulnit kuchyň, kterou máme hodně podobnou jako na obrázku. Přemýšlím o bílé roletě den/noc, ale samotné by mi to přišlo být asi takové strohé a studené. Proto bych ráda přidala závěsy. Jenže vůbec nevím jaké. Chtěla bych kuchyň zjemnit a zútulnit. Máte někdo něco k inspiraci a máte zkušenost se závěsy k roletě?
Odpovědět
Profilova fotka
to je dilema i u mě ...nevím co dát do kuchyně za záclonky či závěsy. Nechci klasické záclony přes celé okno, spíš něco na zútulnění po stranách okna. Ty poloviční se mi nelíbí....Nevím jak to pak nakombinovat s obývací částí....na oknech mám bílé žaluzie.
Odpovědět
@klara.t A v jakém stylu máš kuchyň?
Odpovědět
Profilova fotka
@ringle85 moderní viz album "jak se dělají vnitřky"
Odpovědět
@klara.t Tak to máme v hodně podobném stylu. Ráda bych tu kuchyň zjemnila, aby nebyla tak studená. Jen se bojím dát třeba kytičkový romantický vzor, že to bude jako pěst na oko. Našla jsem teď pár, které se mi líbí.
Odpovědět
Profilova fotka
to se podle mě hodí spíše do kuchyně stylu provance. Mě se líbí záclony chycené naboku...spíše bych dala nějaký voál se svislým proužkem (když mám kuchyni do bíla, tak at to není jen klasický bílý voál) moc se mi nelíbí uplně krátké, ale nechci mít záclonu až k parapetu (ušpinila by se, mám okna blízko dřezu i varné desky)
Odpovědět
Profilova fotka
@ringle85 k takovému stylu kuchyně by se myslím roleta den/noc moc hodila Líbí se mi, že je jednoduchá a přitom na okně vypadá moc dobře Zrovna jsem ji na okno dávala - v kuchyni mám jen roletu den/noc a obývák jsem nakombinovala s jednoduchými záclonami a bílými roletami
Odpovědět
Profilova fotka
@klara.t Líbí se mi obr. 4 (s tou zelenou výmalbou) a pak 6 - to josu římské rolety nebo podobný styl...? to by bylo do moderní kuchyně moc hezké a praktické zároveň:-)
Odpovědět
@klara.t Hm, bereš to zase z jiného úhlu pohledu. Taky je to pěkné, hlavně, když je ta záclona uchycena na straně. Akorát bych tam potřebovala dostat barvu, trošičku to oživit. Proto mě jako první napadly závěsy....
Odpovědět
@blanca3 Mohla bych poprosit o foto okna v obýváku? Zajímalo by mě, jak jsi to nakombinovala...
Odpovědět
Profilova fotka
@ringle85 mám to nafocené jen teď večer zvenku...levá půlka zatažená roletou (foto přes den přidám když tak zítra) Jinak kombinaci zelené rolety a voálu má ve svém albu pistanda, tak mrkni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ringle85 tak ještě přidávám foto ve dne
Odpovědět
@blanca3 To je ta římská roleta, že ano? Taky jsem o ní uvažovala, ale nakonec jsem se rozhodla pro roletu den/noc. Děkuji za fotky, vypadá to dobře.
Odpovědět
Článek se načítá
@ringle85 podle mě nemá blanca3 na svých fotkách teda římské rolety? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ringle85 @symcca symcca má pravdu, nemám římské rolety, jen klasické v kombinaci se záclonou a neotočila se mi fotka:-) Jinak roleta den/noc moc dobrý výběr a na okně vypadá skvěle:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?