Rostoucí židle, jste s ní spokojeni?

Hezké odpoledne, chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti s tzv. rostoucí židlí.Jste s ní spokojeni resp.vaše děti nebo byste volili nějakou jinou????A jakou značku máte????
Odpovědět
Profilova fotka
máme rostoucí židli Jitro a nedám na níc dopustit. Kdybych o ní věděla dřív, tak je v ní malej hned jak se naučil sedět a bylo by. Takhle jsem musela koupit nejdřív Chicco Polly, jenže z té malej brzo vyrostl no a pak jsem hned objevila rostoucí židli. K Jitro se dá dokoupit pultík a popruhy a v pohodě v ní může být i malé mimčo, co už dokáže samo sedět. Tu Jitro máme už víc jak 3roky, je pořád jako nová. Líbí se mi, že si na ni malej sám vyleze, v pohodě se nají s námi u stolu, dá se nastavit dle věku dítěte, je velmi stabilní, jen tak se nepřevrhne a něco vydrží.
Odpovědět
my máme nějaké obyčejné, kupované starší, vypadají podobně jako Jitro. Pán, co nám je prodával, měl už dcery asi 12leté. Takže opravdu dlouho s dětmi "rostou". Pořád vypadají pěkně a hlavně je mi jedno, že po nich syn "jezdí" autama. Tuhle vzal i z dětského nářadí dřevěné kladívko :-( takže tam máme i pár důlků :-) Ze začátku je děti mají u jídelního stolu, a když jsou starší, tak je to super k psacímu stolu. Určitě se vyplatí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky máme Jitro, syn dostal k 1. narozeninám. Máme bílou a po oddělání pultíku pro menší děti byla barva v místě styku pultu a židle oprýskaná až na dřevo. Kosmetická vada, asi jediná na této židli. Jinak spokojenost
Odpovědět
Taky máme židli Jitro, dcera má teď 4 roky a ještě ji dlouho vydrží. Kamarádi mají tutéž a jejich děti už jsou 7leté a stále je používají. Mají super stabilitu, takže jen směle do ní.
Odpovědět
Profilova fotka
přidám se taky k příznivcům Jitra. Mám celkem 3, protože nejstarší syn (7) ji stále používá. Dělaj teď i krásně barevné, navíc třetí schůdek a područky. i když cena šla dost nahoru, myslím, že jsou stále levnější než zahraniční originál. doprava byla zdarma.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme dřevěné rostoucí židličky pro obě děti, mladší prcek v ní sedí asi od 8mi měsíců, má ochranu aby nevypadl, jsme moc spokojení a děti taky, máme rádi společné stolování a obě děti tak s námi sedí skoro od malička (co sedí) pravidelně u stolu.:-)))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?