S jakou wapkou máte dobrou zkušenost?

S jakou wapkou máte dobrou zkušenost? Mám si při výběru dát na něco pozor? Tlak vody? Nějaké příslušenství, které se vám osvědčilo? Všem děkuji za rady.
Odpovědět
1
2
MS http://www.modrastrecha.cz/blog/marti...
Odpovědět
@radar64 moc dík, hledala jsem v diskusích a nic :-)
Odpovědět
@radar64 Tak mi to moc nepomohlo....už vím, co nebrat- je fakt, že jsem měla 'Karchra ve výběru....ale co teda vzít? Nedoporučili ti něco ?
Odpovědět
Ale jo, doporučili, pane kupte si něci tak okolo 10-12 tisícc, něco ze střední třídy..... ;-( Na to jim ......,měl jsem karchera vždycky za značku, kteriu si jednou koupím. Po svých zkušenostech si koupím karchera klidně znovu, toho za 2000,-Kč, příslušenství už mám, tak nemusím dokupovat. A když za dva roky "odejde" tak se to dá vydržet. Na mytí auta, terasy a nábytku nebudu kupovat stroj za 12 tisíc. Je mě to fakt líto, karchea jsem měl za velmi kvalitní značku, je možné, že jsem měl smůlu na kus, podobné to máme se sousedem s čerpadlem na kanalizaci, mě drží a jemu už dvakrát odešlo, někdy má člověk smůlu. Nejhorší pro mě byl ale přístup karchera v Čestlicích, kde mají sídlo, alespoň nějaká jejich odnož, jak nemáte profesionální třídu tak vás přehlíží jak bobek. Za mě karcher NE a když už, tak NE v karcher Čestlice.
Odpovědět
@radar64 Díky, taky nechci dávat takové prachy, když to použiju 2x za rok. Možná zkusím tu Lidlovskou-už pár lidí mě překvapilo, jak s tím mají dobré zkušenosti-třeba technický vysavač má kamarád, co staví domy, používá už několik let a prý super....Díky za info. Já teda Karchera taky považovala ze ten lepší standard.
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak mame z Lidlu nekolik let a spokojenost..na nase pozadavky(2-3× za rok cisteni venkovni dlazby,terenni zidky,auta,venkovni nabytek,kvetinace,fasada,atd..)zcela dostacujici
Odpovědět
@gigi2 Díky a můžu se zeptat jaký typ? Nebo alespoň kolik má barů?
Odpovědět
Před časem jsem našel na webu http://www.darkyla.cz/tlakovy-nastave... asi to nebude tak účinné jako klasická wapka, ale zajímala by mě praktická zkušenost. Kdybyste to někdo koupil, dejte prosím vědět jak jste spokojeni.
Odpovědět
@radar64 Z principu věci to musí fungovat :-) ....kup to, vyzkoušej, však to můžeš do 14 dnů vrátit ;-) a pak dej vědět. Já s tím nemůžu lítat před barákem, když to má donést Ježišek :-D
Odpovědět
@bamak já jsem teď objevila tuto v mountfieldu a podle parametrů to nevypadá špatně, ale osobní zkušenosti samozřejmě nemám, možná někdo odtud. https://www.mountfield.cz/tlakova-myc...
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak to bohuzel nevim..maji ji tam opakovane vzdy tak 2x do roka a je to vzdy ta sama..nejak kolem 4tis.stala,vic z principu za takovou vec nedam i kdyby mela byt pozlacena ;-)
Odpovědět
@martinam76 Nevypadá špatně, kovoné čerpadlo, 120barů, jen to příslušenství nic moc.
Odpovědět
Článek se načítá
@gigi2 Díky...teď mají nějakou za 1400....tak to asi bude jiná
Odpovědět
@bamak jj, příslušenství na prdlačku, ale mohla by něco vydržet
Odpovědět
Já začínám pokukovat po této: http://ceskazahrada.cz/tlakove-mycky/...
Odpovědět
@nitro Nooo, to už je s příslušenstvím lepší a cena stejna :-)
Odpovědět
@nitro tak ta vypadá vážně dobře
Odpovědět
@nitro od zacky Riwall mame frezu na snih (benzin) a je super. Kdyz v lete odesla sekacka, objednal manzel pres net Riwallku- recenze mela dobre. Elektricka, mala, lehka, ale takovy smejd, ze jsem se pri prvnim sekani bala ze se rozpadne! Forove plasty, chatrne uchyceni kolecek... fakt hruza (prodali jsme ji a koupili poradnou, kterou jsme si obkoukli nejdriv v obchode). = pokud mozno nejdriv videt, nebo pouzit tak, aby bylo mozne vraceni.
Odpovědět
@kafr Díky za upozornění....to je už dneska normální, koupila jsem příklepovou akuvrtačku Makita....máme to k běžnémupoužití, nic profi a jsme neskutečně zklamaní, má problém i s cihlou. A to jsem si myslela, že Makita je aspoň trochu záruka nějaké kvality. :-(
Odpovědět
@bamak Co jsem někde četl, tak příklep u aku vrtaček je spíš doplňková funkce a člověk by neměl od toho moc očekávat. To spíš nebude o Makitě, ale o kategorii výrobku obecně. Já mám s výrobky od makity dobré zkušenosti, ale nejsem žádnej dennodenní pracant. Na vrtání do zdi mám vrtací kladivo z lidlu za 1500kč. Vypadá už hrozně jetě, ale vrtá pořád dobře.
Odpovědět
@radim83 Tak nemají tvrdit, že si to poradí i s panelem :-(....ale já do té wapky z lidlu asi půjdu...všichni si jejich výrobky chválí. Já jsem k obchodům, kde prodávají všechno skeptická, je fakt, že oblečení pro děti mají bezkonkurenčně nejlepší poměr cena/výkon ale třeba jejich funkční věcí jsou dost hrozné.....no nic, koupím těsně před Vánočkama, vyzkouším a kdyžtam vrátím.
Odpovědět
@bamak nevím, nemám zkušenosti, jen jsem předal dál, co jsem se kdysi dočetl v někajém článku jak vybírat aku vrtačky. moje zkušenost je taková, že hodně záleží i na kvalitním vrtáku. pro občasné použití si myslím, že věci z lidlu jsou dobrou volbou. Taky nerad nakupuji v obchodech, kde mají skoro vše, ale kvalitního skoro nic, ale z lidlu si občas něco odnesu a zatím vše slouží dobře.
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak osobne nemam s elektronaradim z lidlu dobre zkusenosti. Zatim mi v zarucni dobe odeslo vsechno co jsem pouzival vice nez jen nekolikrat do roka. Jestli to je sle opravdu na jednou za par mesicu tak asi ok. Mel jsem a reklamoval: akuvrtacku, autonabijecku, prumyslovy vysavac, multifunkcni oscilacni brusku. Rekl bych ze to je dost sazk do loterie. Uvazoval jsem kdysi (nez se to zaclo kazit) i o dalsim naradi, ale nepresvedcilo mne uz dilenske zpracovani pri prohlidce v prodejne.
Odpovědět
@jumpmans My to budeme využívat opravdu 3x za rok. Ale děkuju za informace.
Odpovědět
Mam z lidlu strunovku na kabel uz 7let a lepsi drzak jsem nezazila! Je fakt skvela a to s ni sekam strasny plevel. Taky uz jsem ji parkrat zavarila, ze az smrdela, ale furt drzi. ;-) Dejte pak echo
Odpovědět
@bamak tak včera jsme montovali kuchyň. Makita aku vrtačka s příklepem projela cihlou naprosto v pohodě. Jaký to byl konkrétně typ si už ale nepamatuji.
Odpovědět
Jak píše jumpmans , už na prodejně Lidlu, při omaku, jsem neměl v elektro nářadí důvěru. Ono popravdě toto nářadí značek Powerfix, Einhell atd. jsou prostě shitky. Taky musím manželce vysvětlovat, proč jsem si na barák koupil aku vrtačku za 11.000 Kč a míchadlo za 7.000 Kč a třeba nářadí od Knipexu, kde cobra kleště (sikovky), stojí 2.000 Kč, nebo už si nekoupím jíné šroubováky, imbusy a klíče, než značku Wera. Ale když s tím pracujete čaštěji a používáte to i v práci, tak prostě od toho očekáváte výdrž, kvalitu atd. Je to prostě o tom co chcete. Takže jestli chcete nějaké low-end nářadí, je jedno jaký, spíš hledejte, kde Vám to bez problémů vyreklamují, nejlépe ihned vymění za jiný kus.
Odpovědět
@radim83 No vidíte, možná je to rukama :-D, my jsme se trefili do překladu nad okenm, tak možná tam byl problém :-(....no, je to už celkem jedno....teď zase pár měsíců už nic vrtat nebudem :-)
Odpovědět
@specnaz84 Tak minimálně polovině názvů nerozumím :-), ale jako ženská si to můžu dovolit. Jak říkám používáme takové nářadí minimálně, jen na drobnosti-obrázky, háček v koupelně....já koupila Makitu za 8 tisíc a nic :-(....tak přemýšlím, jestli má cenu tolik peněz platit, nebo koupit jen něco levného pohotovostního a když bude potřeba udělat něco většího, tak jednou za rok někde půjčit profi nářadí.
Odpovědět
@bamak Ono konkrétně k dotazu. Pantáta si koupil wapku v Obi, myslím značka Lux a používáme ji třeba 4 do roka a zatím 4 roky funguje. Ale má to rádoby funkci nádobky pro šamponovani auta, vůbec to nefunguje. Je to tedy ta malá verze, když už to budete kupovat, kupte silnější verzi. Osobní zkušenost nemám, ale v této kategorii naradi, bych asi volil Karcher. https://www.karcher.cz/cz/dum-a-zahra... Tahle třeba stojí 8500 Kc
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?