Samovýroba nálepky na zeď. Kde seženu materiál?

Ahoj, zvažuji, že si sama vyrobím do dětského pokoje nálepku na zeď. Vím, že je hodně firem, které prodávají hotové nálepky, ale listuji už strašně dlouho a nenarazila jsem na nic co by se mi líbilo. Chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemá zkušenost s výrobou vlastní nálepky, hlavně materiál kde sehnat a jak postupovat. Pokud by jste aspoň někdo věděli kde se dá koupit samolepící folie v rolích, byla bych ráda. Děkuji za každou radu.
Odpovědět
Profilova fotka
Samolepící folie v rolích koupíš všude možně-OBI, Bauhaus...ale dle mého nejsou tak tenké jako přímo samolepky na zeď. A asi bude problém ten vzor přesně vystřihnout. Jinak já si nechala dělat samolepku přesně dle mého návrhu v jednom internetovém obchodu-napsala jsem co si představuji, rozměry, barvu. Pak mi poslali návrh, tak jsme doladili detaily a bylo to. Jediná nevýhoda byla cena- prostě dělali jen jeden ks pro mě, tak to bylo trošku dražší :-( Ještě mě napadlo oslovit nějakou reklamní agenturu, kde bydlíš, tam by ti to taky určitě udělali na přání.
Odpovědět
Jedná se o spíše o jednoduché vzory jako strom, listí, ptáčky, sovy. Žádné složité ornamenty. Ale moc děkuji za tip.
Odpovědět
@lendy1 Jak velkou Ti tu nálepku dělali a kolik za ní chtěli a byla jen jednobarevná?
Odpovědět
Profilova fotka
@hertha jednobarevná-byl to nápis, co mám v albu-tak můžeš mrknout. Bylo to v archu, co měl 63x70cm, pak jsem si to rozstříhala a upravila dle svého. Cenu jsem dohledala a bylo to 690,-Kč bez DPH a dopravy. Zkus když tak tu samolepící folii, ustřihnou ti klidně i jen pár cm a cena není tak strašná. Já si z těch samolepících folii pozměnila Ikea komodu a skříň-drží to perfektně, jen si nejsem jistá, zda by to drželo i na zdi, jelikož se mi ten materiál zdá silnější.
Odpovědět
Já kupuju samolepící folie u nás v papírnictví, kde se prodávají i tapety v rolích. Mají tam lesklé i matné v různých barvách. Nejsou nějak silné a metr se pohybuje okolo 70 Kč. Máme z té tapety různé obrazce na stěnách, na dřevě i na skle a bez problému to drží už i 4 roky.
Odpovědět
@aurinko Moc děkuji jsem ráda, že to jde ;-) Na netu se toho moc sehnat nedá a u nás v papírnictví pochybuji, že to bude. To je nějaké velké papírnictví?
Odpovědět
@hertha právě že to není vůbec velké papírnictví. Nevím, kde u vás prodávají ty obyčejné tapety v rolích, ale u nás (rychnovský okres) se dají koupit v železářství i obyčejných malých papírnictvích. Naposledy jsem koupila bílou matnou tapetu a nalepila ji na sprejem nastříkaný laminát a ve sněhu drží bez problému.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?