Šatna - zařízení: kam dát kabelky, jak uložit šátky a pásky a co s kožichy, když nemám ledničku :-)

Jako chápu, že vedle tak závažných témat jako tloušťka polystyrenu, směr otvírání ledničky nebo barva žaluzií je tohle téma naprostá kravina, ale věřím, že svoje zákazníky si to najde. :-) Takže, ladies, jak plánujete uložit větší než malé množství kabelek, hader a doplňků? Nebo už jste to vyřešily? KABELE: Mně se se líbí tohle uložení psaníček (fig. 1), ale nemám jich tolik, takže to je jen taková teorie. Vymyslela jsem si na kabelky knihovničky Kallax z Ikey (http://www.ikea.com/cz/cs/images/prod...), to bude hezké, jenže mám pár kabelek, které by měly viset - a to fakt nevím, jak udělat. Na fig. 2 je řešení z butiku, oni tam mají takové stojánky, to by asi nebylo problém segnat, ale je to plýtvání místem a já chci ukládat, ne vystavovat. Nevím, nic jiného mne nenapadá - jenom že to nemůže viset na normálním háčku, ale musí to být tlustý, dlouhý a rovný (prostě jakoby kabelka visela na předloktí, nic jiného).
Odpovědět
PÁSKY: mám je teď pověšené na takovém držáčku jako na klíče, co se dává z boku regálů - obojí Ikea. Je to super a doporučuju, kromě pásků, které nemají děravou sponu tam jde pověsit všechno, dobře se v tom přehrabuje a pásky visí rovně. Doporučuju, do nové šatny si to nějak přemístím.
Odpovědět
Profilova fotka
Nejsem sice lady, ale řešení je šatní tyč a věšák na kabelky https://1.bonami.cz/images/products/c...
Odpovědět
ŠÁTKY: no, tak to fakt neumím. :-( Skládám volně do šuplíku, hedvábné a vlněné mám zavřené ve větších krabicích s tabletou proti molům, ale vadí mi sklady. Ne vadí - iritují mne! 8-( 8-( 8-( V prodejnách Pavlovo Posad v Rusku to mají hezky nad sebou na takový trubkách, je to hezké a i bych na to vyhradilo místo, ale co s molama (molemi? molmi?) - mám paniku z hmyzu, asi nějaká lehká fobie, a ukládám všechno, co by mohli žrátt, s tabletkama do pytlů a krabic. Tak nějaký důmyslný šuple, skříňka?
Odpovědět
@jakuda Kde se to kupuje, sir?
Odpovědět
A kožichy: klasika, všechno, co je z vlny nebo srsti zavřu do takového toho pytle na zip a přihodím tabletu. Svetry a šaty do krabice nebo do pytle na zip, to kupuju v takovém e-shopu za pár korun, k tomu tabletu a na půdu. KLOBOUKY: nevím, mám je nahoře na regálech, práší se naně, padají mi na hlavu, seje mne to - máte tip?
Odpovědět
Profilova fotka
@frangipani_cz Třeba tady http://www.darkyla.cz/vesak-do-satni-... Když zadáš do googlu věšák na kabelky, vyjede toho dost. Před časem jsem to kupoval manželce.
Odpovědět
No, tohle je prima. Ale jak to implementovat doté šatny, kde jsou jen regály? https://s1.vivre.eu/upload/2016/02/th...
Odpovědět
Profilova fotka
@frangipani_cz možná by to chtělo fotku té šatny .-) https://www.dokose.cz/vybaveni-satny?...
Odpovědět
Fotku šatny dát můžu, ale jestli to pomůže.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hm, tam toho místa opravdu moc není, tam by se ta šatní tyč asi nevlezla. V tom případě se asi budeš několika kabelek vzdát.
Odpovědět
@jakuda 5*7 metrů, nikdy se nevzdám!!!! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@frangipani_cz Ještě mě napadlo, manželka mě vždycky překvapí co všechno dokáže z kabelky vytáhnout a co všechno se jí do ní vleze. Jednou to byla tlustá kniha Harryho Pottera. Vzpomněl jsem si na to, když jsem nedávno s klukama koukal právě na Pottera a Hermiona z kabelky vytáhla stan a byla schopna v ní schovat třeba i dlouhý meč. Tehdy jsem si uvědomil, že ženské kabelky jsou zevnitř větší než z venku. Nedalo by se toho využít a vybrat nějakou kabelku do které bys schovala ostatní?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
já bych se poohlédla na pinterestu, tam vždycky najdu inspirace víc než bych potřebovala, docela by mě zajímalo, jaká kabelka MUSÍ viset? O to jsem teda ještě neslyšela.
Odpovědět
Profilova fotka
@frangipani_cz https://www.office24h.cz/katalog/kanc... https://www.tchibo.cz/raminka-na-kabe...
Odpovědět
@jakuda Geniální!!!!
Odpovědět
@kocicak123 No třeba zrovna ty kabelky, co jsou na tom 2. obrázku nahoře (butik), za lustrem a vpravo od lustru. Jsou z měkké kůže a mají dlouhé střapce, samy nestojí a při položení se nevratně pomačkájí. Vlastně skoro každá kabelka typu pytel musí viset, aby si zachovala tvar. Kožená jako.
Odpovědět
Profilova fotka
s moly (pány) 8-)
Odpovědět
@frangipani_cz kamarádka má kabelky uložené takhle..,
Odpovědět
@tinabla jééé, nevíš kde sehnala takové věšáčky?
Odpovědět
Zkusím zjistit, taky je mám v plánu ;-)
Odpovědět
@tinabla díky moc :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Dámy, nějaké nové tipy? :-)
Odpovědět
Já mám jedině návod, jak se skladují v šatně umělé culíky, ale to moc nevyužiju. :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
U tašek lze háčky určitě instalovat do skříně a lze je skládat jeden na druhého, například podle barevného třídění
Odpovědět
@frangipani_cz Z tohohle všeho mám teda jen klobouky a ty jsou nejlepší v krabici na klobouky. Byť takové ty stojany ve tvaru lidské hlavy vypadaj efektně 😄
Odpovědět
Profilova fotka
Ty speciální věšáky na kabelky jsou super. Sama je používám na všechny svoje kabelky – tedy až na psaníčka – ty mám uložené jen tak ve skříni ve speciálním šuplíku. Třeba taková Kabelka crossbody (https://www.verlein.cz) je na tento věšák jako dělaná. Pověsíš ji za popruh a je vystaráno. Taky tak mám všechny svoje kabelky hned po ruce a na očích. Tenhle malý pomocník mi ve skříni ušetřil dost místa, které jsem použila na jiné věci. Jinak klobouky mám uložený ve speciální krabici, kterou mi jednou dali k nákupu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?