Sítě proti hmyzu - doporučení firmy Praha nebo Mělník

Profilova fotka
Doporučíté firmu (nejlépe Praha, popř. Mělník) a konkrétní typ sítě proti hmyzu, se kterou jste spokojení? Jde mi především o balkonové dveře, popř. dle ceny bych je pořídila i na klasická okna. Nejvíce se mi líbí posuvní síť v lištách, ale u nás by to nebylo reálné, potom dveřní plisé síť, ale to předpokládám, že tato varianta je cenově nejvyšší.
Odpovědět
Mám sí´t proti hmyzu zatím jen od loňska v kuchyni jedno okno, v ložnici jedno okno a balkonové dveře na terasu.Bílé.Né posuvné.Celkem cena 3OOO Kč.Celkem spokojenost.Až na balkonové kde mi po nich šplhá kočka,dobívající se do vnitř- takže trochu zatrhané.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Já mám na balkonových dveřích síť, která se otevírá jako dveře. Kupovali jsme ji zároveň s těmi dveřmi (Truhlářství Vacek). Je na magnet a často se úplně nedovře. Navíc ji nelze odmotovat, takže když se hodně práší, tak je dost špinavá. Nedaří se mi ji pořádně vyčistit - není na to nějaký fígl? Zkoušela jsem ji otírat vlkým hadrem i luxovat, ale nic moc. Cena byla si 1000Kč. Tento obyčejný typ sítě bych spíše nedoporučila.
Odpovědět
my teda máme plisé síť (bezbariérovou) a nemůžu si ji vynachválit :-) cena byla trošku vyšší, než ostatní varianty, ale vlastně to bylo jediné řešení (pokud bych nechtěla posuvné pevné, ale ty taky myslím nejsou levná záležitost). pokud bys chtěla doporučit firmu, můžu zaslat do IP...
Odpovědět
Profilova fotka
@damada Mohu poprosit o kontakt na firmu a cca na kolik Vás ta plisé síť vyšla? Děkuji :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?