Smontování a opětovné Rozmontování koupeného nábytku při stěhování krátce po sobě?

Plánuju koupi nemovitosti, už mám vyhlédnutou. Ale bude to trvat cca 2 měsíce, to tuto dobu musím někde bydlet. Našel jsme si byt kde by mi ho majitel byl ochotný pronajmout na ty 2 měsíce. Ale byt je nezařízený. Musím si koupit nějaký základní nábytek. Budu ho kupovat odsud nejspíše: Chci se zeptat, jsou tyto nábytku po složení opět lehce rozebratelné (pro snažší stěhování) nebo jakmile je jednou složíte už nejdou jednoduše rozložit na části (desky), ale musel bych je už stěhovat vcelku složené...?
Odpovědět
@friss ahoj, s pronájmem neporadím, nemůžete na dva měsíce bydlet třeba u rodičů ? - není to ideál, ale přežít se to dá, co se týká vybavení podnájmu, nekupovala bych nic, co není nutně třeba - tzn. kuchyně v bytech bývá, k tomu bych koupila nejlevnější rozkládací gauč v ikea, na kterém se dá v pohodě spát a nic víc, věci bych klidně měla zapakované v krabicích, krabici bych zabalila věcmi co denně potřebuju - x kalhoty, pár triček, spodní prádlo atd.. abyste ty dva měsíce nemuseli hledat každý den ponožky, ale jinak je to za mě nejsnazší cesta. Než kupovat nějaký prozatimní nábytek, co se mi pak třeba nebude hodit..
Odpovědět
Nééé... na to jsem se neptala.Já budu kupovat regulérní nábytek který potom budu mít i v tom novém domě/bytě. Jde mi jen o to jestli lze tento nábytek, např. z: http://www.nejlevnejsinabytek.cz/ Jednoduše smontovat a zase rozmontovat? Nebo jakmile to v prozatimním bytě smontuji (postel, PC stul, nějakou skrin atd.), tak už to rozmontovat nepujde a do nového bytu to budu muse stěhovat vcelku?
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že se ti to nepovede :-) jo rozebrat jo, ale už nebude kvalitně zase smontovaná, nechtěla jsem ve starém bytě nechat takovou pěknou velkou skříň, tak jsme jí rozebrali a pak smontovali (hřebíky stloukly) už to nedrží v té dřevotřísce...asi bych taky počkala, 2 měsíce nějak přežila a nový nábytek pořídila až do nového!!! Nestěhovala bych to v celku, stejně už o prostě není ono, stěhování, manipulace, možná masiv bude OK, ale jinak bych si to fakt rozmyslela :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@friss také bych na dva měsíce žádnej nábytek nekupoval, jen matrace na spaní, nějakej vařiř, ledničku a tv a víc nepotřebuješ. Dnes ten nábytek je akorát tak dobrej na jedno složení, třeba Ikea šuplík znova složit byl porod...
Odpovědět
Všechen tenhle nábytek se smontovat dá jen jednou, stejně tak stěhovat. Takže rozhodně si nekupujte nic, co chcete do nového, jelikož po rozmontování a opětovném smontování je to na vyhození.
Odpovědět
Tak to mě to teda docela zklamalo a překvapilo... Ještě že mě napadlo se zeptat, myslel jsem že v tom problém nebude... Ještě teda pro jistotu, asi to budu kupovat odsud: http://www.nejlevnejsinabytek.cz/ Např. toto jsem přemýšlel: http://www.nejlevnejsinabytek.cz/psac... Týká se to myslíte i tohoto nabýtku?
Odpovědět
Profilova fotka
@friss o tom nepochybuj :-( to znova dohromady nedáš, slabá dřevotříska nešla bych do toho, vydrž bez toho 2 měsíce je chvilka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ono to smontovat půjde, ale nebude to držet stejně dobře, jako když se to udělá poprvé... My máme několik kusů nábytku co jsme skládali/rozkládali několikrát, něco drží, dost věcí vůbec... Já bych to na dva měsíce nedělala - navíc se to při stěhování omlátí, poškrábe, nebude to v novém pak tak pěkné...
Odpovědět
Profilova fotka
@friss jak uz psano, smontovat to pujde, ale bude to drzet hur. pokud uz se v dohledne budoucnosti nebudes stehovat, tak bych to pri druhe montazi pojistila nejakym lepidlem, Patexem apod., ale pak uz to nerozeberes nikdy. my jsme takhle re-montovali postel a skrine 2x; oboje stale drzi, na posteli se spat da, aniz by se rozpadala, ale jako poprve to proste neni. Dvere u skrini ty uz na potreti proste nedrzi, ale jelikoz sly do satny, tak nastesti uz dvere nebyly potreba.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?