Spolehlivá stěhovací firma z Prahy - doporučte prosím

Prosím o doporučení osvědčené stěhovací firmy. Stěhovat budeme skříně, komody, stoly, židle, TV. Byla bych ráda aby to nábytek přežil bez újmy. Stěhovala vás firma a byli jste spokojení s tím, jak nábytek zabalili, jak s ním zacházeli? Raději si trochu připlatím, ale chci aby stěhování proběhlo dobře.. Děkuji
Odpovědět
Nechci, aby to vypadalo jako reklama, protože je tu na téma stěhování spousta vláken. Nám stěhoval 4+1 Tavočer a byli jsme moc spokojení. Ideální je varianta vybrat už předem plánovanou trasu, je to pak výrazně levnější. Jinak na webu mají i kalkulačku, takže člověk přibližně ví, kolik to bude stát.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Mám taky zkušenost s Tavočer, dokonce nabízí možnost některé druhy nábytku demontovat a zase smontovat. My jsme se stěhovaly dvě holky, montovaly jsme si samy kdeco, ale demontáž už tak zábavná není. Zabalili nám pomalu i kytky, půjčili i krabice. Trasu jsme teda vymyšlenou neměli, ale cenová nabídka se od výsledné ceny skoro nelišila. V pohodě.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Osobně můžu doporučit firmu Tavočer. Nábytek jsme si balili sami, ale když viděli při stěhování, že něco není dostatečně a mohlo by se to poškodit, pomohli nám to lépe zabalit. Vše bylo přestěhováno bez újmy. Kalkulaci ceny jsme dostali dopředu a ve finále byla cca stejná.
Odpovědět
S Tavočerem jsme stěhovali taky a souhlasím, že je to kvalitní firma. Byli jsme spokojení a vše proběhlo v pořádku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?