Uspořádání šatny a jak jste spokojeni vy?

Součástí naší ložnice je i "otvor" na šatnu o šíři cca 2m a hloubce 1,7m. Nevím, zda do něj umístit skříň ve tvaru L, nebo raději na stěnu umístit posuvné dveře a dovnitř nechat udělat policový systém. Prosím, jak by jste to řešili Vy? Osobně se přikláním k druhé variantě a nejspíš bych dala police do tvaru L a jednu stranu nechala volnou. Poradíte jak to máte Vy a jak jste spokojeni s uspořádáním? A dát spíše police či tyče na zavěšení, event. drátěný program? Děkuji
Odpovědět
A proč nechcete do U? Aby se využil veškerý prostor. Myslím, že 1,7 šířka je dostatečná.. Zrovna řeším také šatnu, mám na ní dva prostory, jeden stejně velký jako vy a druhý ještě užší..
Odpovědět
@neanda To L mě napadlo spíše proto, aby tam byl dostatek místa na otočení. Samozřejmě, že U bych brala raději, pokud je to uskutečnitelné a někdo to má v praxi už odzkoušené, že to dostačuje. Ještě mě napadlo udělat L a na druhé straně věšaky a třeba malý kosmetický stoleček se zrcadlem.
Odpovědět
@jaasminka Budeme mít podobnou (rozměr 4,3 na 1,4), regály budou do U. Klasicky vybavena, police, tyče, místo zásuvek koše. Vše symetricky na půl, pro oba stejně. Dveře řešeny posuvně, dva krajní díly pevné. Možná zrcadlo uprostřed.
Odpovědět
No tak nějak bych si to také představovala,ale z toho zrcadla mám obavu, prý v ložnici nemá být :-( a nám to vychází skoro proti lehací ploše jednoho z nás na manž. posteli.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?