Venkovní nafukovací mobilní vířivka - jakou doporučujete?

Ahoj, máte někdo venkovní nafukovací mobilní vířivku? Jaký typ a jak jste spokojeni? Je to sezonní záležitost nebo je možné ji mít i v zimě? Děkuji za odpovědi, Jana
Odpovědět
Profilova fotka
@jana19817 idealni bude zeptat se Skromacha :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@jana19817 ahoj. Vířivku máme, je to nějaký typ o Lintexu. Spokojeni jsme velice, je to super věc :o) Opravdu nás baví, děláme v ní mejdany a jede dost často... Na druhou stranu je to věc šílená na údržbu. My jsme vytvořili jakousi symbiozu mezi vířivkou a bazénem, dáváme stejnou chemii a vodu z vířivky dvakrát týdně vysajeme přes flitru do bazénu, necháme protočit a vracíme. Filtr co je ve vířvce je spíš k ochraně elektroniky, rozhodně na čistotu vody nemá vliv. Pokud nemáte tuhle možnost, nutně je potřeba počítat s tím, že budete velmi často měnit vodu. Vířivka je tak na období květen-říjen max. V zimě se blbě vytopí a i když se vyhřeje, tak jak se pustí, velmi ryche vychladne. Ona vychládá i v létě, ale ne o tolik - vzduch do bublinek je totiž celkem chladný a ten tu vodu ochlazuje.
Odpovědět
@anetka1701 díky :)
Odpovědět
@jumpmans tak to bych nekoupila radši žádnou :D
Odpovědět
@anetka1701 a do vířivky se nedává nějaká chemie jako do bazénu?
Odpovědět
Profilova fotka
@jana19817 dává a dává se jí ještě víc než do bazénu - jak je tam vysoká teplota, tak je potřeba tam dávat toho chloru víc. Ale chemie je dobrá k tomu, aby tam nebyli bakterie, plísně a tak - kaly, špína, vlasy... s tím si chlor neporadí, fakt je to potřeba měnit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?