Eshop Vidaxl.cz - skúsenosti

Ahojte..má niekto skúsenosť s internetovou stránkou vidaxl.cz??
Odpovědět
Zdravím, také bych se ráda zeptala, jestli máte někdo zkušenosti s tímto obchodem. Nabízejí vážně zajímavé zboží, ale nejsem si jistá s tím eshopem.. na Heurece mají hodně hodnocení a 4 hvězdičky což by mělo být v pohodě, ale občas se tam vyskytují dost negativní komentáře. Pak jsem narazila na tuhle stránku s recenzí https://recenzezdarma.cz/vidaxl-recenze/ , kde nepsali nic špatného ale zarazilo mě co psali zákazníci v komentářích. Ani jeden z nich nebyl spokojen, takže si akorát myslím, že na Heurece mají "fake" komentáře.. nemáte s tím obchodem někdo zkušenost? děkuju
Odpovědět
Minulý rok jsme si u nic kupovali kovovou postel 180x200 s dřevěnými nožkami a s roštem okolo 3 tisíc možná i mín. Po roku každodenního spaní jsme sní moc spokojení a ani jednou se nám nestalo, že by vrzala nebo se něco pohlo.
Odpovědět
kupovali jsme dřez, přišel rozbitý, okamžitě zaslali nový:)
Odpovědět
Profilova fotka
Nedávno jsme kupovali gabionové koše, vše přišlo v pořádku a celkem rychle, takže u nás spokojenost :-)
Odpovědět
@nastenka1977 Dobře díky všem :) ty špatné recenze jsou asi z minulosti a snad už dali vše do pořádku tak tedy objednám.
Odpovědět
Profilova fotka
ted jsme kupovali zlaby do sprchace, vse naprosto ok a ceny uplne jinde nez standard ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Lehátko za 3.000Kč prasklo při prvním použití, ale VidaXL poslali obratem nové. Prasklé je po opravě také funkční. Závěr: Příkladný přístup k zákazníkovi a pochvala!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Při pokusu o komunikaci se odpovědi od robota vidaXL se nedají počítat jako plus. Objednal jsem zboží za 1.509,-CZK. Platba kartou na jejich webu (jedině přes certifikovaný terminál)? Se zbláznili, aby mi pak vybrali účet, ne? Takže platba převodem do Amsterodamu, na firmu Ayden, NL. Za převod si naše UnicreditBank naúčtovala dva poplatky v celkové výši 750,-CZK. Nejsem nadšený. Komunikace přes mail je bídná. Chci potvrdit již 2 týdny aspoň přijetí platby, ikdyž jim posílám potvrzení o platbě. Marně. Pokud mi něco napíšou mailem, je to jako stylisovaná odpověď od robota. Asi jsem přišel o 2.259,- CZK. Nenakupujte zde!!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?