Firma Watersavers.eu - zkušenosti a diskuze

Hned na začátek se omlouvám, že jde přímo o diskuzi ke konkrétní společnosti, ale jejich program mě v současné době zaujal nejvíce a proto bych se o této společnosti dozvěděl více. Proto také zakládám tuto diskuzi. Watersavers je česká společnost, která v současné době využívá rádia a reklam v něm, aby se zviditelnila. Mají docela zajímavý systém šetřičů vody a budu upřímný - docela mě zaujal. Samozřejmě chci být u podobných investic opatrný a rád bych se tedy zeptal na tomto fóru, zda má někdo nějakou zkušenost s tím, jak tyto šetřiče vody fungují a zda má opravdu cenu zainvestovat více než 5 tisíc na celý dům. Na jejich webu je i orientační kalkulátor, který v podstatě ukazuje, že bych ušetřil až osm a půl tisíce korun ročně (než se zděsíte počtu umyvadel - čtyři ve dvou koupelnách, jedno na samostatné toaletě a jedno v kuchyni). Rozhodně zajímavá nabídka. YouTube videa sice ukazují nižší průtok, ovšem žádná sláva a recenze na internetu jsou rozporuplné a mnohdy až podivné. Máte tyto šetřiče vody? Využíváte je? Máte nějaké opravdové výsledky toho, že byste něco ušetřili? Díky!
Odpovědět
Nevím jestli to má být reklama nebo se vážně ptáte. Tak vzhledem k tomu, že všechno tohle funguje na tom, že prostě teče méně vody, tak ušetříte, jednoduchá rovnice. Domů bych si to nedal ani zadarmo, možná tak někam do veřejné budovy.
Odpovědět
Reklama to rozhodně není - nemám k tomu důvod, rozhodně bych měl lepší způsoby, jak dělat reklamu. Ptám se spíše na reálné zkušenosti.
Odpovědět
Nejlepší šetřící element přece nemůže být nic jiného než zrovna ten, který tu vodu používá, ne? To znamená ten človíček, který má být uvědomělý. Nikdy by mě nenapadlo tam jim dát peníze, proč jako? Také jsem ty reklamy slyšel, chtějí prodat, a tak to budou cpát... Ušetřit vodu se dá zcela jinými způsoby než oni tam inzerují...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Používáme šetřiče, vsadili jsme na české Watersavers (s nečeským názvem). Máme je jen krátce, tak ještě konkrétní úsporu neznám. Ale vodu do hrnce musím napouštět déle. Na záchodě je to taky znát. A už se pomalu dostávají i do obecnějšího povědomí, už i ke slevovým kuponům ;-) http://blog.kuponovnik.cz/setrit-vodo...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?