Záclony do úzkých jednoduchých oken v novostavbě

Profilova fotka
Ahoj. Potřebovala bych poradit, jaké záclony by se hodily do našeho domečku (mrkněte do méfotogalerie). Máme novostavbu, jednoduchého stylu s úzkými okny bez dělících příček uvnitř. Dlouhá na zem nepřipadá v úvahu, krátká mi na tu šířku přijde jak "pěst na oko", ty vykrajované do obloučku nebo kombinace dvou krátkých nad sebou se zase hodí do stylu "staromódních" oken (nemyslím špatně, jen nemůžu přijít na lepší přirovnání). Záclon se mi líbí mraky, ale nedokážu si ani jeden tip v našich oknech představit. Můžete mi prosím někdo pomoci, ukázat třeba svoje okna, kdo má podobné? Myslím, že takových se tu dnes dělá většina v novostavbách. Díky moc :-)
Odpovědět
Ahoj, neskusala si najst na nete latkove zaluzie, ja som to videla uz u par znamych a celkom pekne to vyzera. Ono to zalezi od vkusu. Ak si vyberies taku jemne priesvitnu tak to bude ako zaclona ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nicky díky. No já právě o něčem takovém přemýšlím, i o provázkových záclonách - je to variabilní, může se to lehce nechat splívat nebo rozdělit napůl a udělat půlenou záclonku (upevnit po obou stranách oken). Jenže potřebovala bych to právě vidět. :-N
Odpovědět
Nasla som zopar prikladov ako vyzeraju tie roletky na mensich oknach tak si to skus pozriet ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Niccky jsi zlatá... Ale nějak mi to nejde zvětšit. :-| Ale moc děkuji i tak.
Odpovědět
Preposlala som ti to do IP ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?