Žaluzie a jiné varianty. Jaké jsou možnosti?

Profilova fotka
Ahojky lidičky..okna a dveře jsou objednané ,ALE bez klasických žaluzií,co se nám nelíbí..Máme okna velikosti šířka 200cm a výška 170cm..Mohli by jste mi poradit,jaké jsou možnosti jiných "žaluzií?" Mě se líbí osobně i ty dřevěné..ale slyšela jsem,že drží dost prach a jsou drahé..IKEA např kolem 800-1000kč za ks!!! Což je masakr..A pak znám jen už ty vertikální,ale neumím si je do nižšího okna moc představit.. Prosím poraďte ..Děkujuuuu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@danda_ad My jsme zvolili roletky CLIMAX.
Odpovědět
Profilova fotka
my mame latkove rolety uz tri roky,zadnej problem,ruzny barvy i velikosti a co jsme se divali tehdy po cenach,tak nakupem v mobelixu oproti jinym obchodum jsme uzetrili cca 300Kc na jedne,kupovali jsme 4,takze se ty usetreny prarule naskladaly,nebo do koupelny na proskleny dvere jsme vzali latkovou zelenkavou zaluzku,tak ta je taky super,opet mobelix,tri roky kazdodenniho stahovani a funguje to jak ma
Odpovědět
Profilova fotka
My máme dřevěné z IKEA, nekupovali jsme je, byly součástí bytu který jsme kupovali. Jsme s nimi nadmíru spokojeni, bydlíme v přízemí a když večer zatáhneme a rozsvítíme, tak to zvenčí vůbec není poznat že je někdo doma, natož že se tam svítí. Prach se na nich drží, to je pravda, ale vypadají moc pěkně, interiér krásně zútulní a každý kdo k nám přijde, tak jen chválí, jak hezky to vypadá. Takže za mě doporučuji ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@an3tka máš prosím někde fotečku?? já bych je chtěla pak do domečku do koupielny a do horních pokojů...
Odpovědět
Profilova fotka
@ granda fotku zatím nemám, ale když si vzpomenu tak je večer doma vyfotím a dám ji sem
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jooo.tak teď jsem v rozpacích..Ty dřevěné se mi líbili mocli moc,ale cena mě furt zaráží..jak je vlastně AN3TKA umýváš?? Jinak těch látkových je mega moc..:) Dají se taky prát?Nebo se to nemusí? Jak moc je vidět dovnitř?Nejsou tam moc obrysy lidí ?Zasejc nechci,aby každý viděl,že si zrovna nesu čaj i když bude zataženo.. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?