Zamykací místo pro popelnici

Zdravím všechny. Potřeboval bych vyřešit zamykací místo pro popelnici. K domu máme asi 20m dlouhou vlastní příjezdovou cestu od hlavní silnice. Popelnice bude mmuset být ale u vjezdu z hlavní silnice tak přemýšlím jak to vyřešit. Napdlo mne třeba tohle řešení v menším provedení na jednu popelnici. http://www.metro.cz/me-hlidac.aspx?id... Zkoušel jsem hledat nějakého výrobce ale zatím marně.Díky za případné tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
A plot u té hlavní silnice mít nebudeš?
Odpovědět
Chtěl jsem tam dát vrata i plot ale budeme mít vjezdová vrata u domu a dávat dvoje vrata a 25m plot jen kvůli cestě mi nakonec přišlo škoda peněz. Jsou tam jen vyzděnné dva sloupky ve vjezdu na cestu.
Odpovědět
@scout12 Dvě varianty, popelnici mít u domu a vždy v den svozu ji dovézt před cestu těch 20m a nebo pokud chcete tuto "parádní klec", konktaktujte jakéhokoliv zámečníka, tohle vyrábí oni, není problém udělat jakýkoliv rozměr, je to jednoduchá záležitost.
Odpovědět
Mám trochu obavu až se vrátím po odvozu z práce aby tam ještě byla. Jinak vím že to není žádná krása :-) . Ta klec by byla schovaná za jedním širším z těch dvou sloupků. Nechal bych tomu udělat stříšku a klec by byla vlastně jen ze dvou stran. Každopádně díky za info pohledám v okolí.
Odpovědět
Jo to je nebezpečí, že si ji někdo bude chtít půjčit, ale stále věřím, že snad popelnici krást už v dnešní době nikdo nebude, ale nevím kde žijete :-D Ale jinak, zámečník vám to vyrobí jak nic, nějaký jekl, navařit dolů pertle na kotvení, pant a zámek, potáhnout kari sítí a dílo je na světě. Akorát tam budete muset tedy vybetonovat plochu, kam to kotvit, jinak vám ukradnou nejen popelnici, ale i klec :-D
Odpovědět
:-D Směr Kamenice. Zatím je tu zdá se bezpečno ale myslím, že to tak bude i praktičtější :-) . Plácek vybetonujeme a bude 8-) Jenom bych raději něco co netřeba natírat ten žárový pozink nebo něco podobného.
Odpovědět
A je opravdu nutna klec? Nestačí řetěz a popelnici přivázat? Předpokládám, že budete dávat klíč od klece popelarum, aby si odemkli/zamkli. Jste s nimi domluven, že to budou dělat? Jinak cela "akce klec" nemá moc smysl: když bude někdo toužit po vaši popelnici, počká si, až ji ráno odemknete:-) Já osobne bych se na klec nebo retez vykašlala, spíš bych popelnici omalovala takovym způsobem, aby nikoho nelakala...
Odpovědět
Ono popravdě, cena toho udělátka bude tak kolem 10 tis v žárovém pozinku, obyčejná popelnice stojí cca 900 Kč, myslím, že tolikrát vám ji za život nikdo neukradne, když už na to chcete jít prakticky :-D
Odpovědět
@japona Díky za postřehy. Máte pravdu zeptám se jak to tam funguje. Vjezd máme kousek od zastávky autobusu, takže bych chtěl její objem využívat jen sám pro sebe ;-) . Bohužel jsem ovlivněný zkušenostmi z bydlení v paneláku a vím jak to vypadalo u popelnic z našeho vchodu.Nikomu se nechtělo cestou na metro zajít 10 metrů dozadu ke svým a všichni to házely k našim a když se nevešlo tak vedle :-p. loop: viz výše. Tak to vypadá na ten nátěr :-)
Odpovědět
@scout12 Viz výše musím komentovat, jsem z oboru, takže vím, že rozdíl mezi žárovým zinkem a nátěrem bude plus mínus nic :-D Zinek stojí cca 19 Kč/kg, váha bude kolem 50 kg, barva taky něco stojí a hlavně to někdo musí natřít :-D Nemluvě o tom, že natírat by jste to fakt nechtěl ;-) Kupte si obyčejnou popelnici a když vám ji třikrát do měsíce lohnou, teprve pak to řešte, praktická rada ;-)
Odpovědět
Díky aha tak to raději ten zinek nebo vyzdít a na konstrukci dvířek plastové plotovky. Jinak viz výše bylo myšleno: Vjezd máme kousek od zastávky autobusu, takže bych chtěl její objem využívat jen sám pro sebe... ;-)
Odpovědět
Buď lidumil a nech lidi, co sou ochotni vzít svůj koš na zastávku, odhodit ho k vám ... :-D
Odpovědět
Článek se načítá
loop: Tak jsem to nemyslel ale to už je fuk :-D Nějak to dopadne.
Odpovědět
http://85.118.131.85/aaa/produkty/202...
Odpovědět
Děkuju za tip na to už jsem také koukal.
Odpovědět
@specnaz84 Skvělý nápad, točna na popelnici, když nechce dělat plot.... Fakt se mi chce brečet, když vidím tyhle rady...
Odpovědět
@lopp Když tak nad tím přemýšlím, tak mi nejlépe vychází jak jsi psal, vybetonovat plac.za širším sloupkem. Z jedné strany bude sousedky plot z druhé sloupek, na ty zbylé dvě strany vymyslet pevnou část a vrátka a když bude nálada tak stříšku :-)
Odpovědět
Přesně tak, když už to chceš řešit takhle, beton plácek a pak pozvi zámečníka a on ti tam na to udělá konstrukci, elegantní řešení, pak dáš flašku a klíč popelářům a máš vyřešeno 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kdy u Vás jezdí popeláři? My máme popelnici u domu a vždy v pondělí večer jí také vyvezeme na roh ulice a popeláři jezdí cca kolem 4 ráno, takže kolem 7 když jdeme do práce si jí zase přivezeme zpět. A nestalo se, že by nám jí nebo někomu z okolí ukradli. Jinak také doporučuji popeláře si odchytit a zeptat se jich, jestli jí musíte vozit k silnici, nebo si oni těch 20 m nemůžou pro ní dojít a pak jí vrátit, i třeba za mírný měsíční dyško.
Odpovědět
Díky za postřehy :-) .
Odpovědět
@lopp Tak si pobreč, dal jsem to jako inspiraci, nic víc.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?