Zárubně wenge od Sapeli

Profilova fotka
Ja uz nevladzem ani plakat :-( Cely sen o novom domceku sa zmenil uz na dvojrocny horor.Firma ktora nam to mala postavit,konkretne Pavel Petrbok jednatel Realbau s.r.o je obycajny podvodnik,zlodej s lhar!Uz sa o nom rozpisali diskusie a tu na modrejstreche vo fore,bohuzial nie sme sami kto mu naletel :-( Bojujeme s dokoncenim domu a hasime prusery ktore nam "pan stavitel" na dome vycaroval :-( Stoji nas to obrovsky balik penazi,nervov a sklamania.A teraz dalsi gol,dodane dvere za ktore sme mu zaplatili nemozeme namontovat!!! Steny mame 15ky,oblozky /zarubne/ nam dodal 11ky :-( Ja tomu sice velmi nerozumiem,ale pozvali sme si sj technika zo Sapeli aby skontroloval co vlastne mame dodane a vobec nas nepotesil.Rozmery nesedia :-( Takze 70tis co sme zaplatili za dvere mozeme akurat zasa oplakat,sapeli tie oblozky nevymeni za iny rozmer aj ked je to ich vyrobok :-( Ani kovania nedodal smrad jeden! Tak sa stahujeme do domu bez dveri a zarubne mame na predaj vo velkosti 11 ak by mal niekto zaujem.Su krasne,farba wenge.Ak by ste niekto prosim vedeli co s tym mozeme robit,kde predat alebo vymenit,prosim napiste mi.Dakujem. Prikladam ilustracnu foto o ake zarubne a dvere sa jedna.
Odpovědět
Profilova fotka
Ježíši. ...to je hajzel. ..neskutečne. ..viem ze to nepomoze ale držím palce aby ste vsetko poriesili. ..dveře skus dat na bazoš. ..určíte sa kupec najde ☺
Odpovědět
Profilova fotka
@samasa Dakujem :-* urcite to hodim niekde na bazar.
Odpovědět
si nech udelat jen zárubně a ty stávající prodej v bazaru. Pokud to neudělá sapeli, truhlář se určitě najde. wenge je dýha a to není problém pro truhláře udělat. Ale sapeli dělalo jen i zárubně, nemusel se kupovat komplet.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?