Zelená úsporám, co je potřeba udělat? Kam zajít?

Profilova fotka
Holky, potřebovala bych pomoct. Určitě se najde někdo, kdo žádal o zelenou úsporám. Chtěli bychom na plastové okna a zateplení.Akorát nevím jak na to. Co je potřeba udělat,kam zajít atd. Poradí někdo?
Profilova fotka
já jsem čerpala info ze stránek zelenausporam.cz
@mischel117 žádali jsme a také jsme nahlíželi na stránky, které zmiňuje @snilkova ;-)
@mischel117 jinak zkus juknout ještě třeba sem http://www.modrastrecha.cz/diskuse/fi...
Profilova fotka
Zelena usporam momentalne neni, takze v tuto chvili nemuzes udelat nic. Ale dalsi dotacni program se chysta, takze pokud to nepotrebuje zrealizovat hned, tak vyckejte :)
Profilova fotka
Jak píše hhranolka, příjem žádostí do "staré" Zelená úsporám je už dost dlouho zastaven a nový program (a s jinými podmínkami) Zelená úsporám by se měl rozběhnou v srpnu/září. Teď se stále ještě dolaďují "detaily".
@mischel117 Jak pisi holky, jeste to neni aktualni. Kazdopadne co vim, tak na okna a zatepleni se to vztahovat nebude, protoze dnes je to pry standardem a budou to zamerovat spise na solary, TC a pod.
Profilova fotka
já jsem se o to také zajímala,bylo mně řečeno, že na okna se to vztahovat bude...po schválení budou vyplaceny náklady realizované po 1.1.2013, takže pokud někdo dal okna 31.12.2012, má smůlu...ale projektant nic přesného zatím také neví, bližší info bude v březnu 2013, první žádosti se udou moct podat v srpnu 2013. Pevně doufám, že bychom taky mohli něco dostat zpět..apoň malililinkaté procento, jak se říká "Dobrá psovi mucha" :-)
Profilova fotka
http://www.novazelenausporam.cz/novin...
oj, tak to je škoda.. to zateplení.. chtěli jsme že si požádáme o dílčí zateplení a tepelné čerpadlo voda-vzduch .. no, necháme se překvapit :-)
Nějaké novoty se chystají i na letošní rok. Zelenou úsporám jsme sice nevyužívali, ale okna nám dělala firma WELLOKNA a ty zelenou úsporám také vyřizují. Zkus juknout na jejich webovky: http: wellokna cz/dotace/
@evisek213 přesně jak píšeš. Vše s datem po 1.1.2013, bohužel.. Takhle mi to taky napsali
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?