Židle do jídelny, jsou praktičtější bílé nebo černé?

Profilova fotka
Ahoj holky,chci si pořídit nové židle do jídelny,líbily by se mi kožené,ale nevím zda zvolit bílou nebo černou barvu?Která je praktičtější? :-)
Odpovědět
Ahoj, ono taky záleží na tom která barva Ti bude víc sedět do interiéru. Černá je dle mého názoru praktičtější, ale zase mnohem víc se mi líbí bílé a smetanové (taky jsem neodolala a mám je doma). Pravou kůži ale nemám, mám koženku, nebyly drahé, takže pokud by se mi časem zničily, tak koupím jiné. Z pravé kůže mám gauč, barva bordó a myslím, že je mnohem praktičtější než kdyby byl světlý.
Odpovědět
Profilova fotka
@katty.w děkuji za pomoc :-) mně se také víc líbí světlé.Také chci jít do koženky,ale mám strach aby se právě časem brzy nezačly nějak loupat :-| Sedací soupravu bych chtěla časem také obměnit,nyní máme klasickou látkovou v barvě světle oranžové,také bych chtěla koženou...jsi s ní prosím spokojená?Někdo mě od toho odrazuje,že není pohodlná, protože studí...já myslím,že se to dá v pohodě vyřešit třeba nějakou hezkou dekou když budu lebedit u tv :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme transparentní plastové a jsem nadmíru spokojená. Jsou lehké, a když jsou špinavé jen vlhkým hadříkem utřu a jako nové :)
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka88 to zní zajímavě :-) nemáš prosím odkaz na nějaké? :-)
Odpovědět
Jo, přesně tyhle obavy - aby se mi nezačaly loupat - jsem taky u židlí měla, proto jsem si koupila v jysku židle v akci za 600 Kč, normálně stojí tuším 899,-- prostě jsem to riskla, za ty peníze si je v poho vyměním za pár let, jsou to tyto viz foto - Floria. Podobné mají i ve skontu atp. ale cena vždy přesahuje 1500,- :-/ a kvalitu to určitě nezaručí. Co se týče kožené sedačky, mám velkou moderní rohovou + bytelná židle a nemůžu si stěžovat, sedí se na ní dobře, v zimě si na ni hodíme huňatou deku pro ještě větší pohodlí. Určitě bych nemělila a už mi i kamarád říkal, že kdybych už ji náááhodou někdy nechtěla, že ji koupí, je z ní nadšený :-) Já ji kdysi koupila přes Quelle, stála kolem 40 tis. a byla na ní sleva 30%
Odpovědět
Tohle je ta moje :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@desire8 mrkni ke mě do alba :)
Odpovědět
Profilova fotka
@katty.w děkuji za tipy :-) židle je moooc krásná x-) @misulka88 jj,kuknu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
máme 4 černé a 2 bílé, na černých jsou strašně vidět drobečky a prach, bílé se musí zase otírat kvůli "oťapání", podle mě je to jedno jakou barvu. Jen mě někdo varoval, že se světlá koženka obarví třeba od džín, ale nestalo se nám to
Odpovědět
@tkanicka O těch džínách jsem to taky slyšela :-) , taky proto jsem nekupovala žádné drahé židle.
Odpovědět
Profilova fotka
@tkanicka jj,také jsem už viděla nakombinované 4+2 a nevypadá to špatně :-) moc děkuji za příspěvek :-)
Odpovědět
já taky budu kupovat bílé koženkové (až budou penízky, zatím dám ke stolu modré z bytu). Kamarádka má bílé koženkové a tak jsem se jí ptala na praktičnost a prý v pohodě, když se občas nabarví od riflí, tak stačí růžový cif cream a jde to dolů, pak to napenetruje nějakým přípravkem ze Sconta... Ten Cif jsem zkoušela na kožené béžové sedačce, kterou jsem měla obarvenou od riflí a šlo to dolů :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@katty.w zidle je nadherna! Je to ve skutecnosti bila nebo spis smetanova barva?
Odpovědět
@petka80 Děkuji, oni uvádějí na jejich www že je to bílá, ve skutečnosti - i na krabici je to béžová (smetanová) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@katty.w diky :-) Ja taky resim barvu.... Mame kuchyn bilou s cernou deskou, takze takova moderna. Ale podlahu dubovou a masivni teakovy stul. Takze se zatim priklanim k tmave hnede kozence. Ale i ta smetanova je krasna. Docela se mi libi zidle v xxxlutz, teda na netu, na zivo nevim. A i ten Jysk vypada dobre. Kdo by chtel moderni bilou nebo cernou, hazim tip: http://www.designoutlet.cz/jidelni-zi...
Odpovědět
@petka80 Hlavně ta cena byla bezkonkurenční 600 Kč za takovou židli je super, je krásně polstrovaná, bytelná, nohy kaučuk (takže by vám to k tomu stolu sedělo :-) ). Tak ať dobře vyberete :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@katty.w to urcite, to jsi dobre vyhmatla, ted ji maji za 1099,- Ale tak to porad jeste jde, jsou drazsi....
Odpovědět
@petka80 Taky koukám že už zdrahli. Před 2 měsíci to ještě mimo slevu bylo 899,- ale oni dávají často akci právě na tyto židle.
Odpovědět
Profilova fotka
@maty2006 to je supr tip s tím cifem ;-) když bych se rozhodla pro ty bílé židličky :-) @katty.w Já ji také našla tu tvoji židli jak jsem tady něco projížděla a už je za tu cenu 1099,to jsi opravdu měla štěstí,ale když říkáš,že mají akce hodně?? @petka80 ta černá je teda nádherná,hodně podobnou jsem už viděla v obchodě a u jedné známé-ta ji měla v té smetanové,byla strašně lehoučká a opravdu krásná!Viděla jsem ji teda ne u nás,ale v Německu,ale tam vyšla asi okolo 60E jedna,to je teda palba za klasickou cenu 7 tisíc,uuuffff :-D
Odpovědět
Profilova fotka
mě by se určitě více líbila barva bílá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Meli jsme bezove kozene spinili se hrany od sezeni a bez deti ok,ted mame cerne barevne praktictejsi kvuli detem,ale popraskaly a to jedna stala 2500!ty bezove v asku 600kc kus ,kdyz to shrnu barvu tmavou vyberte obyc :)
Odpovědět
Profilova fotka
známý mají bílou nějaké kvalitní, mají děti a prý uplně v pohodě na údržřbu. my máme také dvě malé děti a pujdeme také do bílých:)
Odpovědět
Profilova fotka
no já se té světlejší bojím kvůli dětem!A také právě na tu údržbu...aby se hned zkrátka neponičily ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@eatygrenee no za sedm je to sileny. Ale s tou slevou uz to jde, 4.999 za 4 zidle... Ale ty bily bych se taky asi bala.
Odpovědět
Profilova fotka
Teda pardon, to melo byt pro @desire8
Odpovědět
Profilova fotka
Jj,je to pecka :-/ tak snad nějaké hezké ulovím taky :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 letech
Taky jsem mela ty kozenkove z jysku, ale po 5ti letech jsou popraskane a sedrene a vhodne na rekonsteukci ci vyhozeni 😞
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?