Doporučení ČOV po zkušenostech

Profilova fotka
Zdravím, Můžete se podělit o zkušenosti s instalací ČOV? Jak funguje po čase, servis, spolehlivost a ochota firmy ? Mám v projektu ČOV od AQUATECH s.r.o Srbsko, nemohu ale na ně najít žádné recenze, chtěl bych nějakou odzkoušenou a prověřenou alternativu. Děkuji
Odpovědět
Bazénplast Bělá u Turnova. EKO SBR BIO. Ani nevím, že existuje. Snese i standartní prací prášky a tablety do myčky.
Odpovědět
@petros4 souhlas. Jde o princip čištění. Zmíněná Aqutech je klasická průtokova ČOV. SBR je sekvenční čistírna kde se za všech podmínek čistí stejné množství za jednotku času. Je více výrobců podobného typu. Já mám taky od Bazén plast a mohu potvrdit.
Odpovědět
Profilova fotka
@john_sterba Jak píší chlapy výše, my ji máme taky, v provozu bude tak za dva měsíce. Soused ji má také a už mu frčí, strýc ji má už tak 3 roky a bez problémů. Jinak ona funguje i jako 3 komorovy septik pokud neběží dmychadlo. Takhle se vlastně zprovoznuje že se má používat minimálně 1 měsíc aby se vytvořil kal a pak přijedou technici a nasadí bakterie.
Odpovědět
Mám Asio, taky bez problémů. Jen měním pytel na kal. V provozu dva roky.
Odpovědět
Profilova fotka
@john_sterba Tak se zkuste zeptat projektanta, na konkakt jiného majitele. Já provozuji Asio Variokomp 5k, zatím tedy krátce, a nevím o ní. Žádné výměny pytle ani dodávání bakterií.
Odpovědět
Bazénplast bělá myslím že hodně záleží na tom kam jde ta voda z ní jestli do vsaku musí se kontrolovat
Odpovědět
Profilova fotka
@jarin1 ahoj, mladí potřebují čovku, na kolik tě vyšla od Aquatech, zvažujeme Hellstein ale ta cena je šílená, i když bezúdržbová
Odpovědět
Profilova fotka
@romik67 Ahoj my máme ale od Bazenplastu eko bio sbr 1 a cena pro až 6 osob 53 tisíc kupovano v roce 2021 myslím
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?