Jakou nádrž na dešťovou vodu?

Ahoj, prosím poraďte jakou jste vybrali nádrž na dešťovku? Firma atd. Děkuji
Odpovědět
Na toto téma tu toho bylo. Stačí zadat do vyhledavače
Odpovědět
Profilova fotka
@chik_chikitka mame tuhle http://www.dobrejimky.cz/od-3600-l-do... jen v modre barve.
Odpovědět
máme tuto http://www.asio.cz/cz/as-rewa 5kubíkovou samonosnou
Odpovědět
A co ji udělat jako jezírko??
Odpovědět
Pokud je moznost tak vzdy betonovou.....plastove se nesmi nikdy vypustit....jinak dochazi k deformacim a ztrate zaruky. Cenove plast a beton vychazi cca stejne.
Odpovědět
Profilova fotka
@martii1 Pokud bude plastová jímka obetonována, tak by vypuštění neměl být problém, ne? Alespoň mne na nic takového ve firmě, kde řešíme nabídku, neupozorňovali. Plastová jímka by měla být levnější a to i v případě varianty s obetonováním. Pokud ovšem nebudete objednávat z Polska.
Odpovědět
@awakened Skoro nikdo v ceske republice neumi spravne sprahnout plastovou nadr z betonem. Ze zkusenosti kdy jsme dost plastovych opravovali a nahrazovali betonovymi, tak uz davame jen betonove. Cena nam vychazi +- stejna. Bavime se o ceskych vyrobcich. Ale je to jen vlastni zkusenost, urcite bude nekdo komu vyhovuje naopak plastova.
Odpovědět
Profilova fotka
@martii1 Vy jste přímo z firmy? Můžete mi napsat do SZ kontakt ev. webovky? Co jsem si nechával nacenit, tak betonová jímka vycházela i s usazením skoro na dvojnásobek oproti plastové.
Odpovědět
@awakened Ja jsem architekt/stavar....takze konkretni firmu nemam, co stavba nakonec je pouzita jina firma. Zkuste poptat vic firem na betonove. Take zalezi na objemu nadrze, cim mensi tim spiz muze byt plastova. Kolem 10m3 uz davame jen betonove.
Odpovědět
Profilova fotka
@martii1 Tak alespoň můžete zkusit doporučit firmu na jižní Moravě, pokud nevíte, díky :). Jinak v našem případě jímka na dešťovku 14-15m3, septik 15m3.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?