Od jaké firmy ČOV?

Profilova fotka
Zdravím, chtěla bych poprosit o radu. Budeme s přítelem stavět RD ve vesnici, kde není kanalizace, tak jsme se rozhodli, že si pořídíme čističku. Teď jsme ve fázi rozhodování, kterou čističku pořídit a ať hledám jak hledám, tak na internetu není moc recenzí, jak jsou lidé spokojeni. Prosím tedy o majitele ČOV od firem BAZENPLAST a ENVI-PUR jestli by se mohli podělit o zkušenosti. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme Envi-pur, byla nám doporučena několika lidmi nezávisle na sobě a zatím je vše naprosto v pohodě. V provozu 4 měsíce.
Odpovědět
Tak na čov potřebujete projekt, který schvaluje životní prostředí. Hlavně si dejte pozor, abyste to měli podle projektu, my koupili jinou v domění že je to jedno, a museli jsme nechat dělat znova hydrogeologické výpočty a žádat o změnu.
Odpovědět
@angie.shy můžu se jen zeptat. Projekt na cov. To umí udělá jakýkoliv projektant nebo to musí byt někdo speciální kdo se tomu věnuje? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@adula000 projektant na ČOV musí udělat projektant na vodohospodářské stavby. A ten vychází z posudku hydrogeologa.
Odpovědět
@adula000 tak jak říká @zmrz_lina
Odpovědět
@angie.shy @zmrz_lina a na kolik vás projekt vysel prosím?
Odpovědět
@adula000 to bohužel nemám rozepsané, nám to zařizovala naše projektantka co projektovala dům a platili jsme to jí. Hydrogeologický posudek nás vyšel 2500,--
Odpovědět
Profilova fotka
@adula000 projekt 6000,-, hydrogeolog asi 4000,-
Odpovědět
@zmrz_lina můžu ještě jeden dotaz? K tomu projektu se taky dokládají vyjadrovacky siti a tak?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
@zmrz_lina dobrý den kdo vám dělal projekt na čov
Odpovědět
Profilova fotka
@zmrz_lina ahoj, prosím tě, řešíme od koho koupit čov, jste pořád spokojeni s výběrem? servisem a vším kolem toho? moc děkuji za info
Odpovědět
Profilova fotka
@romik67 ahojky, servis jsme zatím nikdy nevyužili, ČOV čistí a vše je ok, takže spokojenost. 😊 Je to v podstatě téměř bezúdržbové. Jediné co - nepretezovat x prackami/myčkami po sobě, ale to je obecně platné u všech čistíren.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@svata_knebel místní projektant.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?