Je možné sloučit odvětrání kanalizace s ventilátorem v koupelně a WC?

Dobrý den střecháčci. Momentálně řešíme počet odvětrávacích komínků v bungalovu a mám pár otázek. Je mi jasné, že digestoř a kanalizace. A co když máme dvě WC na stejné úrovni, mají být dva odtahy, nebo jeden? Je nutné odvětrat i odpad pračky, dřezu v TM a dřezu v kuchyni? Je možné sloučit odvětrání kanalizace s ventilátorem v koupelně a na WC? Jak to máte řešené vy a kolik máte komínků ? Je možné něco vztáhnout jen na půdu, když nebude obyvatelná ? Děkuji předem za rady.
Odpovědět
Pošlete půdorys - jinak je to velmi těžké. V kuchyni, kde máte dřes a myčku doporučuji dát odtah min. do mezistřešního otvoru, jinak vám bude chrčet v zápachovce dřezu. Každé WC S KOUPELNOU,pokud nejsou vedle sebe by měli mít samostatný odtah. Já mám dva přes střechu a jeden nasávací otvor ve skladu.
Odpovědět
@rebut Přidávám půdorys, děkuji
Odpovědět
To máte jak já - budete potřebovat 3 vývody na střechu - kuchyň, 1. koupelna a 2. koupelna
Odpovědět
@rebut nemyslíte tou druhou koupelnou technickou místnost ? Máme hned vedle sebe koupelnu a samostatné WC, tam by to šlo do jednoho. A TM pod střechu ?
Odpovědět
Ano myslím technickou místnost, mám to podobně. Samostatné wc s koupelnou dohromady a vyvést jedním odvětráním. Samostatně kuchyň. Odvětrání technické místnosti možná bude stačit pod střechu. Nemáte zpracován projekt ZTI?
Odpovědět
@rebut Tam je jen odvětrání kanalizace ,jinak nic.
Odpovědět
Odvětrání kanalizace a odtah ventilátoru není možné sloučit. Smrdělo by to v domě. Odvětrání kanalizace musí být na konci každé kanalizační větve.
Odpovědět
@dawerius Rozdělíme, děkuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?