Prodloužení kanalizacniho radu, tlaková kanalizace + přípojky kanalizsce a vida

Profilova fotka
Ahoj všem, našel by se tu někdo, kdo by mi orientačně mohl říct na kolik mě vyjde prodloužení kanalizacniho radu, včetně startovací šachty, zklidňování šachty a přípojek? Vše se na zadost pana starosty musí dělat protlakem a na zadost vodáren musí vést v silnici. V příloze je nákres s legendou, tak snad se v tom někdo vyzná lépe bez já ☺️ Něco málo jsme zjišťovali, ale člověk co nám to měl dělat, bohužel protlak nedělá, takže musíme oslovovat jinde. A nevíme tudíž ani rozpočet. Přišlo nám to včera, a sami jsme překvapeni.. ze se to nakonec bude dělat jinak než mělo. Pokud možno ceny orientačně Středočeský kraj, okres Melnik.. obec Repin. Děkuji všem ta reakce ☺️
Odpovědět
@teresh07 Ahoj. Prosím, jak se vše vyřešilo?? Vodoprávní úřad zamítl ČOV i studnu a jediným řešením je pro nás napojení cca přes 200m.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@m2s my jsme nakonec prodloužili 43 m protlakem tlakovou kanalizaci, tak jak to mám v projektu 😊
Odpovědět
@teresh07 Tak my nakonec možná budeme mít ČOV. Než se projektant uráčil dotáhnout projekt, schválili připojení ke kanalizaci dvěma bytovým domům a už i ti to mají s výstrahou. Kapacita naplněna. Takže čekáme na vyjádření a hurá žádat na vodoprávní. Jen se bojím, že nám ale nepovolí studnu a budeme tam, kde jsme byli. 🤦🏻‍♀️ Úředníci jsou leckdy prostě chodící katastrofa.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?