Signalizace naplnění žumpy, řešili jste to?

Chceme kolaudovat a ve stav.povolení máme požadavek, že má být signalizace naplnění žumpy? Řešili jste to někdo? je to asi pěkná hovadina, ale když mi to tam pan ze stavebního úřadu píše? a dále po mně chce něco o odpadech ze stavby? Stačí čestné prohlášení? nebo musí být lístky ze sběrny?
Odpovědět
signalizace naplnění bude pravděpodobně plovák napojený na čidlo, který zahlásí, že máte žumpu plnou a vyvézt. elektrikář zvládne bez problémů. část 2 znamená, pokud jste likvidovali odpad, jestli máte doklad o ekologické likvidaci. Stačí lístky ze sběrného dvora, pokud to byl nebezpečný odpad tak ze skládky nebezpečného odpadu. Něco si sežeňte, pokud na tom budou trvat :)
Odpovědět
@kkaccullka
Odpovědět
Profilova fotka
tak to děkuji za info o tom čidle t asi taky budem muset mit teda,a s tím odpadem teda nevim no mi jsme to nikam do sběru nevozily
Odpovědět
Profilova fotka
@kkaccullka čidlo po mě nechtěli (ale říkám si že to není špatný nápad-nemusím koukat do žumpy) a eko likvidaci ano-měla jsem vážní lístky ze skládky. Neřešil, ale množství. Prostě máš doklad a šmitec :-D...tak holt zajedete jednou s károu za osobákem s nějakým bordelem na skládku a je to!
Odpovědět
@jarunkap no mám vytříděný zbytek odpadu ze stavby - igelitka kovových pásků, igelitka drátů, pytlík sádroše, pytel igelitu a pytel papírových obalů a kýbl dlažby. Tak to bude docela sranda až mi to bude vážit a přebírat na té skládce, něco bude fakt na deka :))
Odpovědět
Profilova fotka
@kkaccullka no to jo :-) ale to neřeš :-) jejich boj...ty ses snažila co nejvíc roztřídit
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?