Tlaková přečepávací stanice. Máte osvědčenou značku?

prosím pěkně, kdo má takto vyřešenou kanalizaci, máte nějakou osvědčenou značku ? Potřebujeme pro 2-5 lidí a nerada bych kupovala něco poruchového.
Odpovědět
Mrkni tady... ;-) http://www.modrastrecha.cz/forum/show...
Odpovědět
Alco díky, jdu tam :-)
Odpovědět
Dobrý den, velmi kvalitní řešení je : http://www.remont-cerpadla.cz/kalova/... /máte tam i video/ Samozřejmě je na trhu více produktů, jako např. : http://www.sfa-sanibroy.cz/files/cerp... Doporučuji i diskusi : http://www.tzb-info.cz/t.py?t=11&i=10... http://www.neptunpresskan.cz/index.ph...
Odpovědět
Galan, děkuji za tipy, i tam se jdu juknout :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Jak jste vyřešili tlakovou přečerpávací stanici? Budeme se napojovat na tlakovou kanalizaci, tak bych uvítal nějaké příspěvky jak jste dopadli. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@raduzza Idealni je zeptat se na obci kdo se o tlakovou kanalizaci stara a vzit to od mistni firmy stejne, jako ma vetsina lidi - kvuli servisu. Pokud si neco koupis online a pak se ti to pokazi, je docela neprijemne resit reklamaci ci servis a cekat - protoze jimky maji vetsinou 1-2 m3 a to na moc dlouho nestaci... Jinak obecne plati: Potrebujes jimku min 1m3, rezaci cerpadlo, automatiku na hlidani hladiny a spousteni cerpadla. Presne podminky ti da provozovatel kanalizace, ktery bude povolovat pripojeni.
Odpovědět
Oukej, díky za info.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?