Revize komínu ke kolaudaci - Jižní Morava

Profilova fotka
Prosim, prosim, nema tu nekdo kontakt na nejakeho kominika, co ma razitko a muze delat revizi ke kolaudaci. Nejlepe okoli Mikulova, ev.i Breclav. Diky moc!!
Odpovědět
Tady je seznam všech revizních techniků http://www.skcr.cz/pro-verejnost/sezn...
Odpovědět
@fox1 omyl, to nejsou všichni, ale jen členové SKČR ;-) ne, každý revizní technik je člen...
Odpovědět
Profilova fotka
Tohle by měl být seznam revizních techniků pro JM kraj http://www.zsmk-cr.cz/seznamy/typ-sez...
Odpovědět
Stačí se zeptat u sousedů nebo na obci na kominíka a dají vám určitě kontakt. U nás když jsem se bavil s kominíkem, tak říkal něco o tom, že mají nějaký cech a že mají na základě toho nějakou úmluvu, že bude mít každý svoji oblast a navzájem si tam nepolezou.. ale nevím nakolik toto jeho "vyprávění" bylo pravdivé :-D
Odpovědět
@1leontynka > @doog má pravdu, vykašli se na dotazy na diskuzích a šup mezi lidi, pokecat se sousedy a optat se na kominíka s kulatým razítkem ;-) těch kominických cechů a spolků je víc než dost a ne všichni autorizovaní technici jsou členy nějakého sdružení, takže nejlepší je osobní doporučení někoho z okolí.
Odpovědět
Profilova fotka
@doog @jezevec666 Ne tak docela, tady u nás se také lidi poptali ve svém okolí a pak jim to nezkolaudovali, protože kominík používal staré neplatné razítko revizního technika. Museli pak dělat novou revizi. Dotaz @1leontynka je dobrý. Seznam na odkazu, který jsem dala výše, se shoduje se seznamem, který mají stavební úřady Zlínského kraje, tak předpokládám, že i seznam Jihomoravského kraje bude ok.
Odpovědět
@jitulkaka Právě proto píšu, aby se člověk zeptal po sousedství a nedošlo k něčemu takovému. Není samozřejmě problém když dostanu tip na člověka ověřit si jeho číslo oprávnění. Nicméně pokud vím, že daný kominík dělal revizi spal. cest na kolaudaci sousedům přes ulic a nebyl s tím problém, tak to dále nemusím řešit. Pokud se chci podívat do seznamu, můžu klidně použít: http://www.seznam-kominictvi.cz/index... Nicméně i tady musím použít stejný systém, protože žádný z těchto seznamů je aktualizován jednou za čas a neznamená, že když je v něm kominík uveden, že má stále platné osvědčení.. čili to vůbec neřeší vámi zmiňovaný problém. Pořád platí to, že je třeba si ověřit číslo osvědčení - třeba i na stav. úřadě. Tak jak tak si myslím, že stále nejjednoduší je zeptat se po sousedství nebo na obecním úřadě, kde vám ty informace rádi poskytnou a v některých případech i ověří platnost oprávnění..
Odpovědět
Profilova fotka
@fox1 @jezevec666 @jitulkaka Děkuji všem za reakci @doog to jsem udělala jako první, že jsem se zeptala sousedů a ti říkali, že měli kominíka až někde z Budějovic či odkudsi. Na stavebním uřadě mi paní dala kontakt, tak jsem jednomu volala a už v telefonu s ním byla komunikace všelijaká, takže jsem hledala dál. Bylo mi divný, že by tady na okrese žádný kominík nebyl a jelikož vím, že tu jsou holky z Mikulova, tak jsem se proto zeptala.
Odpovědět
Profilova fotka
@1leontynka Když jsem prohlížela seznam, který jsem ti poslala, zjistila jsem, že některé kraje zřejmě nemají žádné revizní techniky. Jak to chudáci dělají, to fakt nevím :-| Z toho seznamu si jistě někoho najdeš.
Odpovědět
@1leontynka KOMISTAVO, s.r.o. z Velkých Bílovic by to měli dělat. Nevím teda jestli to není ten tip co vám dali.. pokud ne, tak se jim zkuste ozvat kontakt: http://www.seznam-kominictvi.cz/komin... To není až tak daleko ale jak píšu, nevím jestli to nejsou ti s tou špatnou komunikací. Pak vím o jednom dalším co to dělá, ale ten je až z Mutěnic.. kdyžtak opravu mrkněte i do těch seznamů a zkuste obvolat kdyby to nešlo z těch výše zmíněných. My naštěstí máme revizního technika o 2 vesnice dále a o platnosti jeho ovědčení vím, protože dělá revize i u nás na firmě.. ale protože je revize otázka pár stokorun, tak nevím jestli by kvuli tomu jel až na břeclavsko (případně ale můžu dát i kontakt na něj)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?