Stará betonová komínová dvířka, kde je seženu?

Profilova fotka
Dobrý den,poradil by někdo,kde se dají sehnat tato dvířka ke komínu?Zda se ještě vyrábějí,nebo použitá?Jsou popraskaná a už jsme vynaložili všechny síly je sehnat...Děkujeme za radu.
Odpovědět
Profilova fotka
Napište mi rozměr, podívala bych se na půdu, myslím, že tam jedny máme. @tournesola
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,tak tatínek nakonec dvířka sehnal nová,ještě je firma,která je vyrábí,vám moc děkuji za nabídku a za ochotu!
Odpovědět
@tournesola Dobrý den. Můžete mi prosím napsat firmu nebo kde se dají sehnat. Mám totiž stejný problém. děkuji indian124@email.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,vyrábî je firma Jihotvar beton,s.r.o.maji stranky www.jihotvarbeton.cz,pokud kliknete na jejich strankách na okénko BETONÁŘSKÁ VÝROBA,po pravé straně je ve sloupečku nabídka OSTATNÍ PRODUKCE,kde tato dvířka najdete,a v tom samém sloupečku informace KDE NÁS NAJDETE,a tam si vyberete prodejnu,kam jejich výrobky dodávají i s telefoními čísly.Doufám,že budete ůspěšný.Jinak sídlo firmy je na jihu Čech.@indian124
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@tournesola Nevíte prosím,zda ta dvířka mají v různých velikostech?Také mi praskla a mám je nějaká menší....Děkuji za reakci.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslim,ze velikost je jen jedna a udava se i s tim ramem,s kterym se to kupuje,tak bych rekla,ze vlastne pouzijete jen tu vsuvku,ale nejspis bude nejlepsi napsat otazku primo prodejci,asi nejlip budou moci odpovedet.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Je až neuvěřitelné, jaký mohou mít vliv na topení komínová dvířka. 15 let jsem měl takováto dvojitá betonová dvířka obě části byly prasklé ale dobře na sebe ty části doléhaly, tak jsem si myslel, že je to v pořádku. https://static.4nets.sk/photo/88/5635... Měl jsem ale pořád problém s tím, že krbová kamna občas pšoukla a kouřila a měl jsem velkou spotřebu dřeva. Konečně jsem se rozhodl je vyměnit a koupil jsem za 3 stovky kovová pozink s těsněním, hezky pasují do toho otvoru po betonových, osadil jsem je do cementového lepidla na dlažbu a rozdíl je úžasný. http://www.sistavebniny.cz/domains/si... Krbovky hoří perfektně a spotřebuji 1/2 dřeva než dřív. Byla v těch starých dvířkach asi jen vlasová štěrbina, která přisávala falešný vzduch a komín měl špatné tahové vlastnosti. 15 let jsem topil špatně!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?