Firma na stavbu komínu v okolí Frýdku-Místku

Dobrý den, nemáte někdo tip na živnostníka nebo firmu na výstavbu komínu v okolí Frýdku-Místku (Ostrava,Havířov atd ) ?
Odpovědět
@pepa89 Podarilo se Vam nekoho sehnat,s kym jste byl spokojen a byl za rozumnou cenu?
Odpovědět
@jajin17 ne nepodařilo se. Zaplatit 10000kc za stavbu jsem určitě akceptoval, ale aby si za materiál nechali zaplatit o 10000kc více než jsem dostal já ve stavebninach beru vyloženě jako zlodějnu. Pustili jsme se do toho sami po hodně dlouhém otálení. Nyní mám více jak půlku hotovou a do konce týdne by měl být komín komplet
Odpovědět
@pepa89 kde jste komin kupoval a jaky? Netusil jsem,ze i komin takove reseni,ptz do budoucna pocitame s rekuperaci a k te musi byt specialni komin,ktery je samozrejme podstatne drazsi. Jak dlouho trva stavba kominu,to musi byt za 1 den hotove,nebo si to maluju moc ruzove? Kde stavite,ze bych se stavil pro radu :-)
Odpovědět
@jajin17 mám úplně obyčejný komín Schiedel stabil. No zatím jsme stavěli cca 2x3 hodiny s tim, že tam byla nějaká příprava a řezání pro dvířka a větrání a dělali jsme díru skrz zeď. Hraju si i s přesností usazení jednotlivých komínových vložek které nejsou tak přesné jak jsem si myslel. Takže pootacim a měřím rovinnosti a teprve pak nanasim lepící hmotu. Stavím v Lískovci a klidně se stavte.
Odpovědět
@jajin17 Pokud je rekuperace musíte se podívat po lepším komíně bez přivětrávání u paty. Vím o třech, ale bude jich více, které to nepotřebují. Jedná se o: Schiedel Absolut Ciko TEC Heluz Izostat duo Zvolil jsem Ciko pro jejich doplňky. Možnost dokoupení těsnících dvířek, různé nehořlavé parotěsné prostupy i pro přívod vzduchu do krbu přes komín, toto jsem nevyužil, lepší výpis materiálu při nákupu - vše do podrobna rozepsané. No šťastná volba to nebyla dnes bych ho nekoupil.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?