Barevné Letňany, Trigema, máte zkušenost?

Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s projektem Barevné Letňany nebo firmou Trigema? Pokukujeme teď po jejich novém projektu poblíž, tak bychom rádi nějaké reference (kvalita stavby, jednání developera...). Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, kamarádi si od nich koupili byt v Letňanech a jsou docela spokojení. Žádné extra problémy s nimi neměli, kvalita vybavení a provedení spíše nadstandardní, jednání příjemné. Samozřejmě pár drobností (poškrábané okno, čmouha na stěně,...) bylo, ale to se pak řeší reklamací a myslím, že tomu se u žádného projektu/stavby stejně nevyhneš. Jako celkový dojem dobrý, kvalita slušná, cena taky. Asi tak.
Odpovědět
Ahoj, taky nad koupí bytu od nich uvažujeme. Nikdo jiný nemá zkušenosti?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Dobrý den, nad koupí bytu jsme vážně uvažovali, nicméně díky absolutně neloajálnímu přístupu této společnosti jsme se nakonec od koupě rozhodli odstoupit. Jednání je příšerné, na každé schůzce jsme dostali jiné a protichůdné informace, zákaznický servis nulový. Za nás Trigema už nikdy, pokus o realizaci koupě bytu byl pro nás dostatečným ponaučením. ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Rok jsme bydleli v pronájmu ve starším projektu Trigemy v Jinonicích, kvalita a provedení byly rozhodně nadstandardní. V bytě jsme bydleli jako úplně první a žádné problémy tam nebyli. Ale je to už dlouho, dnes to může být jinak.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Bydlím v domě od Trigemy a katastrofa. Spousty fatálních selhání, použití levných až někdy nevhodných materiálů, energetická náročnost atd. A to je jeden z dražších projektů prezentovaný jako nadstandardní. Já tedy osobně Trigemu doporučit nemohu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Stavebník, který chce/musí postavit bytový dům za necelý rok, nemůže ctít kvalitu prováděného díla, obzvlášť je li pro něj rozhodující pouze cena externích dodavatelů a nikoli kvalita. I při použití kvalitních materiálů, šlapou-li si řemeslníci v časovém presu po rukou, bez ohledu na počasí a příznivé/či nepříznivé klimatické podmínky, jde veškerá snaha o kvalitu do kopru. Pravda, lze to řešit nekonečnými reklamacemi, ale raději bych si vybral stavitele, který staví déle a nechá každý stavební proces řádně uzrát. Jsem přesvědčen, že i úplný laik, není li úplně zabedněný, musí pochopit, že se kvalitní stavba, není li postavená ze dřeva nemůže postavit tak rychle, už kvůli veškerým mokrým procesům ( betonování, zdění, omítky apod. ) . Nemá čas vyschnout ani si sednout. Developer to nemusí řešit. Stavba si sedá roky a kupující má záruku na jak dlouho ? Ovšem umění je to profesionálně okecat a to Trigema rozhodně umí. V každém případě není škodná. Její externí dodavatelé a to jsou téměř všichni co se pohybují na stavbě vyjma stavbyvedoucích musí poskytnout záruku 5 let. Takže pokud se něco pokazí po dvou letech kdy kupujícímu končí nejdelší záruka, opravy nejenom hradí z vlastní kapsy Trigemě, ale Trigemu to nic nestojí, protože žene k odpovědnosti svého dodavatele, který musí bez nároku na odměnu, řešit závady, které nemuseli vzniknout jeho zaviněním. Nicméně Trigema mu drží zádržné, takže mlčí a maká, tedy za předpokladu, že ho Trigema svými manýry již nezlikvidovala. Ale to by bylo na dlouhé povídání a netýká se to zdaleka jenom Trigemy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?