Dostaneme hypotéku

Profilova fotka
Dobrý den, s manželem chceme v Praze 9 koupit byt, měli - zatím to není jisté- bychom možnost koupit byt v lokalitě co chceme za 2mil. Ale hypotéku bychom si museli vzít na celou částku a oba máme smlouvu na dobu určitou a plánujeme rodinu v následujícím roce. Zatím co jsem se předběžně ptala na možnost hypotéky tak jsem se setkala díky tomu že máme smlouvy na dobu určitou s negativní reakci... Tak jsem se chtěla zeptat zda někdo řešil podobný problém a jaké našli řešení ( budeme rádi i za kontakt)? Děkuji za všechny odpovědi
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer mi to ted taky řešíme,muž má na dobu určitou,ale každy rok se mu prodlužuje smlouva zkusili jsem přes ekonomického konzultanta a řek,že i když máte smlouvu na dobu uřčitou a pracujete v té stejné firmě.... více než 2roky tak stačí jen doložit smlouvy ;-) @mona91
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou banky, které půjčují i bez doložení příjmů. Ale pak je to za jiný úrok.
Odpovědět
ahoj, doba určitá není většinou problém, pokud je již jednou prodloužená.
Odpovědět
Profilova fotka
@slabici @mona91 si chce půjčit 100 % zástavní hodnoty nemovitosti, tudíž hypotéka bez doložení příjmu je irelevantní. @mona91Celý případ se vždy posuzuje komplexně a vzhledem ke 100 % hypotéce je pracovní poměr na dobu určitou větší mínus. Bude záležet na oboru, ve kterém pracujete, na důvodech, proč je ta smlouva na dobu určtiou, na výši příjmů a podobně. Šance nějaká je, ale nebude moc na výběr.
Odpovědět
100% hypotéka neprojde, napadá mne kombinace se stavebním spořením. Třeba ČS.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. ČS poskytuje 100% hypotéky, akorát počítejte s horší úrokovou sazbou, cca o 1%. Pak je taky řešení, když vám dají do zástavy byt/dům třeba rodiče. Pokud má byt/dům vyšší hodnotu, nebudete tak mít 100% hypotéku. S dobou určitou to záleží na tom, jestli už třeba máte prodlouženo a taky jestli je to u firmy běžná záležitost. Některé firmy dávají opakovaně jen na dobu určitou. Jinak myslím, že je skoro lepší si vzít 100% hypotéku, než to kombinovat s úvěrem ze stavebního spoření. I tak jsou dnes úrokové sazby dost nízko. A jinak nejlepší je se zeptat přímo v bance. Kouknou přímo na tvůj případ a může se provést i prescoring, zda budete vyhovovat.
Odpovědět
Ahoj :). Řešili jsme podobnou situaci. Nakonec jsme uspěli u českomoravské hypoteční, ale museli jsme si najít spoluručitele, pomohl nám brácha svým potvrzením o příjmu. Dostali jsme ale jen 80% z kupní ceny.
Odpovědět
Dobrý den. Určitě není problém doba určitá, nesmí však být 3 měsíce před ukončením, lze však vyřešit např. příslibem zaměstnavatele. U hypotéky záleží na ocenení dané nemovitosti, není však problém půjčit 100% ceny nemovitosti. Na hypotéku ve výši 2 mil Kč je nutné mít pro 2 osoby orientační čistý příjem ve výši 22.000 Kč. Jestliže máte zájem o nabídku, tak jsem Vám k dispozici.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?