Družstevní byt společnosti Oxes, máte zkušenost?

Dobrý den, já jsem z Moravy a do Čech nás s přítelem přivedla práce . Nakonec, i když pracujeme v Praze uvažujeme o bydlení také v Kladně (je menší a pro Moraváka z malého města asi snesitelnější )). Dostala se nám do rukou nabídka Družstevního bydlení od společnosti Oxes kladno – FB: Garden SPOT bydlení v Novostavbě (v FB jsme to našli ). Říkáme si, že bychom aspoň zbytečně neplatili nájem. Chtěla jsem se Vás zeptat zda-li nemáte někdo zkušenosti s touto společností a družstevním bydlením. Děkuji za info.
Odpovědět
Dobrý den, u družstevního bytu bych byla opatrná. Doporučuji si prostudovat stanovy GS. Například je zde napsáno že v případě závady byt reklamuje družstvo. Rozhodující vliv v družstvu má developer. A zde bych se bála zda bude v zájmu developera uznat reklamaci vůči družstvu. Rozmyslete si zda vám stojí za to být rukojmí ve vlastním bytě. Těchto podobných věcí je ve stanovách více.
Odpovědět
DD, najde se někdo z Garden Spotu kterého trápí stejný problém jako mne. A to hluková (ne)průzvučnost. Neřeším jen hluk z chodby který je enormní, ale od sousedů slyším takřka vše budík z mobilního telefonu, připojení iPhonu k nabíječce a dokonce slyším i čistě jak se baví. Reklamace mi byla zamítnut, proto by mě zajímalo jestli zeď mezi sousedy byla udělána špatně jen u mě a nebo je to globální problém. To co mi vadí možná ještě víc je hluk od ventilátorů (OXES říká že to jsou turbohlavice). Turbohlavice mají tak krásný zvuk že v noci se u toho moc spát nedá a utéct do jiné místnosti před tím také nejde. Díky za případné příspěvky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?