Jak a kde hledat dům v okolí Prahy?

Profilova fotka
Máme zájem o koupi domů ve Středočeském kraji cca 30km od Prahy. Slyšela jsem že hledat přes Sreality není nejlepší nápad. Prosím poraďte kam se dívat ? Kde hledat a jak ? Jsme v tomto směru nováčci a opravdu si nevíme rady :-( . Uvítám jakoukoliv řadu , odkaz . Děkuji
Odpovědět
Co je špatného na Sreality ? Při prodeji bytu jsme ho měli vystaven na Sreality, našli jsme přes Sreality pronájem bytu a přes nabídku na Sreality jsme koupili i stavební parcelu. Chce to asi spíš vybírat s rozumem, protože nabídek je tam opravdu hodně a nedělám si iluze, že spousta inzerátů jsou podvodníci.
Odpovědět
Co bezrealitky.cz ?Jinak Sreality jsou nejlepsi.
Odpovědět
Profilova fotka
Hledali jsme přes Sreality a na bezreality. Když se nám nějaké místo líbilo, zkusila jsem dát do googlu např. prodej domu poříčany a vyběhly na mě i jiné servery
Odpovědět
Profilova fotka
souhlas s @tometa - nevím, jestli nejlepší, ale určitě ne nejhorší :-) bezrealitky.cz se také osvědčilo. Jinak u místních makléřů - vyhlédnout si oblast a sledovat místní realitky, kontaktovat některého z makléřů s vaší představou (velikost, cena,apod.), ať vám dá vědět, pokud se mu něco podobného dostane do rukou.
Odpovědět
@zuzekk pro nas nejlepsi i co se tyce prehlednosti a vyhledavani.Kdyz jsme neco kupovali tak casto pres sreality a prodej zase bezrealitky.cz .
Odpovědět
@monynka.s Teď zrovna prodáváme dům v obci Lety u Dobřichovic (Praha-západ, cca 22 km od Prahy, výborné spojení) Inzerujeme na "bezrealitky" a na Sreality. Chceme raději prodat sami (provize realitky by činila v tomto případě kolem 200.tis.). Není to nic těžkého, smlouvy, vklad a úschovu peněz udělá notář za zlomek toho, co by si vzala realitka. Mrkni na to, pokud by tě dům zaujal, klidně se ozvi.
Odpovědět
A proč Sreality ne? =-) My jsme s nimi spokojení, našli jsme přes ně byt k podnájmu, dům co se nám líbil a nakonec i pozemek, co jsme potom koupili.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@aneri53 hodíš mi odkaz na inzerát ?
Odpovědět
Profilova fotka
http://stredo.ceskereality.cz/ - inzeráty od různých realitek, ale i přímých prodejců (i když se to dost opakuje co je na sreality...ale najdeš tam i něco navíc, tedy já to tak aspoň vypozorovala na jihomoravských realitách. Hodně štěstí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
reality.cz
Odpovědět
Já jsem ten náš našla na vývěsce :D Ale jinak se taky dívám na Sreality nebo si zadám do vyhledávání např. domy na prodej Praha...
Odpovědět
@monynka.s V IP.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My koupili chalupu přes sbazar od přímého majitele, pozemek jsme prodali přes bazoš....
Odpovědět
Profilova fotka
@monynka.s ahoj, mam skvelou zkusenost s re-max, ale je to vice o makleri nez nazvu realitky. kdyztak muzu doporucit...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?