Jak dlouhá byla doba mezi koupí a stěhováním do domu?

Dobrý den,prosím jak jste to měli vy?Za jak douho od podepsání a zaplacení rezervačky jste se stěhovali do domečku?
Odpovědět
25.12.jsme podepsali rezervacku a jeste nebydlime...
Odpovědět
my když jsme kupovali domek, tak jsme v lednu podepsali rezervačku a v dubnu jsme měli klíče a mohli jsme se stěhovat,je to už let a půlku jsme dávali ze stavebka a půlku ze svého. a brácha, když už tedy podepsal kupní smlouvu, měl to na hypotéku, tak jakmile se jim schválila hypotéka a přišli jim peníze na účet tak do týdne měli klíče, ale měli to tak domluvený s majitelama.
Odpovědět
Profilova fotka
My sme podepsali a cca do tří týdnů jsme měli klíče, docela jsme na to spěchali a realitka i prodávající nám vyšli vstříc, nebyl problém :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My do dvou mesicu a to jsme jeste dva tydny rekonstruovali. Je fakt,ze jsme na vsechny tlacili. Nejdele :)cca dva az tri tydny jsme cekali na katastr
Odpovědět
Profilova fotka
My podepsali rezervační smlouvu v půlce ledna a bylo by to do dvou týdnů, ale čekali jsme měsíc a půl na smazání věcného břemene... za dva dny ale dostaneme klíče :) domek je už prázdný takže není problém :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My podepsali reservačku 28.1. a po dohodě s hodným panem majitelem, nám předá klíče v neděli, taky jsme na to dost pospíchali :-)
Odpovědět
A není rozdíl jestli máte peníze cash či se bere hypotéka? Že vlastně čekáme ještě dobu na její vyřízení? Díky moc
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?