Koupě bytu 3+1, není místnost navíc zbytečná?

Chtěla bych se zeptat v jak velkém bytě žijete? My máme s přítelem byt 2kk (36m) a chtěli bychom koupit větší 3+1 (72m). Nevím ale, jestli není zbytečné mít doma o jednu místnost navíc, když ji ještě zatím nepotřebujeme. Jak to máte vy? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme zatím tež jenom 2 a koupili jsme 3+kk, ted jsme v podnájmu 3+kk a ten jeden pokoj určitě využiješ, my si tam udělali zatím šatnu a hlavně jak pak přibude mimčo tak nemusíš aspoň kupovat zas byt a stěhovat se :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme před dvěma lety koupili 4+kk (přes 100m) s tím, aby až budou děti měli každý svůj pokoj (kdyby třeba byly dvě).. no po dvou letech, jsme v něm stále sami a ještě asi nějakou dobu budeme :-) jeden pokoj používáme jako sušárnu prádla a druhý jako šatnu "odkladiště".. Takže pokud můžete, kupte větší, ono se to časem hodí.. nebo zůstaňte zatím v podnájmu a šetřete, až budete potřebovat větší, tak si ho pořídíte... Záleží taky co se Vám vyplatí, jestli podnájem nebo cpát peníze do vlastního :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme 1+1 potom 2+1 který jsme předělalai na 3+kk teď kupujem 3+1 Koupila by jsem hned větší.
Odpovědět
Profilova fotka
3+1 71 m2 sám :-) a je to tak akorát. Pokud můžete, kupte, hypotéky už lacinější nebudou 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
A Vy ten byt kupujete jen na pár let? S dětmi nepočítáte? My jsme s manželem kupovali 3+1 a kdyby byl větší výběr a dobrá cena bytů 4+1, koupíme i větší. Bohužel máme "jen" 3+1. Zatím jsme dva, ale neplánujeme v koupeném bytě žít jen pár let a pak kupovat větší pro děti. Musíme se tam vejít všichni, ať už nás bude třeba 3 nebo 5 ;-) Já jsem vždycky byla pro "čím větší, tím lepší" a i kdybych žila sama, nechtěla bych mít třeba jen 1+1. Mám ráda velké prostory. A co se zatím nevyužitou místností? My tam budeme mít pracovnu, protože manžel často pracuje doma. Může tam být šatna, pokoj pro přátele, když přijdou. Kamarádi si v plonkové místnosti udělali čajovnu :-) Někdo rád cvičí, může tam být posilka... Hned bych věděla tisíc věcí, co s místností. Já těch místností ve 3+1 mám spíš málo než hodně :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
jsme ve 2+kk, 63m a je to malo....za kazdou mistnost navic bych byla vdecna. Nastesti stavime
Odpovědět
Profilova fotka
@lucisuskaa 36m2 máme obývák s kuchyní :-D nedovedu si představit, že bych tam měl ještě spát, pracovat, koupat se.... ale proč tedy chcete kupovat větší když tu místnost nevyužijete ? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrsv1000 to bys koukal jak to jde :-D my jsme 5let v podnájmu 1kk o 25m2 včetně koupelny plus teda k tomu 12m2 spací patro..a pokud zrovna nepotřebuju prát a následně sušit prádlo, tak to jde..a neohlášené návštěvy také není radno přijímat :-D a k otázce @lucisuskaa pokud vás netíží peníze, tak jedna místnost navíc určitě zbytečná nebude..dokážu si krásně představit, že bych ji využila..třeba na to sušení prádla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@memollka jojo tak jesné že to jde, ale bydlet bych v tom nechtěl ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrsv1000 no, já tam šla dobrovolně a i jsem se těšila, ale to jsem netušila, že to bude na tak dlouho..:-D
Odpovědět
Profilova fotka
není zbytečná
Odpovědět
@lucisuskaa my jsme s muzem v 3+1 v podnajmu, pouze sami dva a navic zbytecna mistnost neni :) mame v te "navic" pracovnu, takze krasne rozlozeny prostor v celem byte. Nemluve o tom, az budete mit deti, ci tam muzete "uskladnovat" navstevy, susim v ni i pradlo - pokud je venku skarede ci nemam v susarne. Ted mame na ceste mlade a byt nam prijde maly :-N, takze resime vlastni bydleni - jeste vetsi byt, nebo dum.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
já spíš nerozumím pojmu "místnost navíc" buď je to místnost k něčemu a pak je jasný, že to má cenu a nebo ji nechcete a zůstane prázdná a pak je k ničemu někdo bydlí v jedný místnosti a jinej jich má víc, ale neříká jim místnost navíc, ale třeba ložnice, pracovna, dětský pokoj, salon, knihovna, jídelna, co já vím........ spíš si řekněte, kolik místností potřebujete a pokud na to máte prostředky, tak to kupte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my jsme ve 4+1+komora sami dva zatím a už nám to přijde malý :D Ale je to tím, že oba pracujeme hodně doma, takže oba pokojíky jsou zatím zařízené jako pracovny. Až bude jeden prcek, půjde to, ale až budem chtít dva a mít pro ně samostatné pokoje, to už abychom se přestěhovali :-D :-D Určitě kupte větší, pokud si to můžete dovolit, navíc i teď jsou ceny hodně výhodné.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak asi tomu nějak nerozumím... Pokud máte pocit, že vám současné bydlení nevyhovuje,potřebujete větší byt a pak je jasné, že pokoj využijete,nebo ne??Pak by jste zase o tom vůbec neuvažovali...někdo využije byt s dvěma pokoji a bude spokojen, někdo s pěti,každý je jiný..v tom vám asi těžko někdo poradí...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?