Předání klíčů při koupi staršího domku-co vše pohlídat?

Profilova fotka
Do konce tohoto týdne máme konečně dostat klíče a prodávající nám mají ukázat vše kolem topení, vody, elektriky atd.. Můžete nám prosím poradit, na co vše se třeba zeptat nebo co si ohlídat? Doufám, že jsem se dobře vyjádřila.. :-) děkuji za odpovědi :-)
Odpovědět
Z naší zkušenosti - důležité věci bych si psala, u nás evidentně nefunguje takové to "Joo, to je jasné, to si budu pamatovat" :-D naštěstí býv. majiteli nevadí, když mu teď voláme, co a jak vlastně :-)
Odpovědět
Určitě je dobré si s sebou rovnou vzít formuláře k přepsání odběratele energií na vodu, elektriku, plyn a rovnou to i vyřídit - u rwe chtěli osobní návštěvu obou, takže jsme rovnou po předání klíčů jeli k rwe.
Odpovědět
Jj, každopádně vše, co tu píše filigranologie. A domluvte si i přeplatky či nedoplatky apod., ať pak z toho nemáte tahanice..
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji všem, ty formuláře si asi vezmeme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě sepsat předávácí protokol, kde budou stavy všech měřičů - voda, elektrika, plyn. Popř. jestli je ještě něco, co nestačili vyklidit a chtěli by si to později odvézt (nám se tak stalo a pak s tím byli akorát potíže), tak se určitě domluvit do kdy si věci odvezou, popř. že poté s nimi můžete naložit jako budete chtít. A pak hlavně vyměnit zámky! :)) S původním majitele našeho domu, od kterého jsme dům koupili, byli jen potíže, takže dnes již víme, že je potřeba se na všem domluvit a vše si napsat a nechat podepsat!!! Protože i taková prkotina, jako že chce velký kámen ze zahrady může vyústit v nepříjemnost.. :(( A taky jsme chtěli nějaké starší fotky, když se dům kdysi předelával, abychom věděli, kde co je atd..
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme třeba později museli volat bývalým majitelům kudy přesně vede z domu voda a odpady.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?