Přerušení řízení v katastru nemovitostí

Profilova fotka
Ahoj,máte někdo zkušenost co to pro nás jako kupující znamená?Koupili jsme starší rod.domek na hypotéku čekali jsme na přepis vlastn.v katastru ale ted' jsme se dozvěděli,že KN přerušil řízení.Je to pro nás špatná zpráva,nebo spíš běžná věc,kt.se snadno vyřeší?
Odpovědět
http://www.baroch-sobota.cz/preruseni...
Odpovědět
Pravdepodobne budete mit nekde nejakou chybku v navrhu a dorazi vam vyzva k doplneni, coz neni nic strasnyho. Osobne bych ale zitra volala na katastr, at zjistite, kde je problem.
Odpovědět
@chrobacik13 A kdo Vám dělal smlouvu? Pokud je řízení přerušeno, tak vás nikdo vyzývat k doplnění nebude. Budete muset zaplatit znovu kolek a podat opravenou KS + NV a opět poběží 20ti denní lhůta :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@korodujicividle Smlouvu dělala RK
Odpovědět
To o cem pise @korodujicividle je zastaveni, nikoliv preruseni. U preruseni jde zpravidla o tu vyzvu, po doplneni rizeni normalne navazuje a lhuty znovu nebezi. Ale duvody pro preruseni jsou i jine, je to proste nutne resit :) drzim palce, at to dobre dopadne.
Odpovědět
Profilova fotka
@oliverkova Moc děkuju, :-) dnes tam zavolám a zkusím zjistit o co běží.Akorát jsou jako účastníci řízení uvedené majitelky(prodávající) a naše banka,kt. hypotéku poskytla,my s manželem tak nijak nefigurujeme tak jsem teda zvědavá :-|
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?