Schody v bytě. Nebudou mi vadit?

Profilova fotka
zdravím Vás, je tady někdo kdo má mezonetový byt? Kupujeme byt a má 2 patra, na první pohled....úžasný, nádherný...ALE nebudou mě vadit ty schody? Zvyknu si? děkuji za odpovědi :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych do toho šla! Je to jako schody v domě a ne každý chce, nebo má prostor pro bungalow ;-) A podle mě je příjemné, když máte návštěvu, že si můžete povídat ve spodním patře a děti můžou relativně nerušeně spát nahoře. Záleží, co vám konkrétně na schodech vadí. Já se jen bojím dřevěných schodů, protože mi připadá, že dost kloužou, takže naše budou určitě obložené kobercem. U prarodičů jsou schody kamenné a neznám nikoho, kdo by je alespoň jednou nesjel po zadku :-D Ale jako dětem se nám po nich na kytaře "sáňkovalo" dobře :-D
Odpovědět
My mame a nevadi nam, je to krasny
Odpovědět
Profilova fotka
Máme. Nejdříve se hodně naběháš, než si uděláš nějaký systém, např. odkládací třetí schod :-) Ale zvykneš si. Má to bezesporu i své výhody - oddělená odpočinková zóna. my jsme třeba v povodňové oblasti, proto jsem nechtěla bungalow, ale patrový dům, abych se měla kam schovat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
hodně záleží, jak je byt veliky, co kde ma....chtela bych alespon maly pokojicek i v prizemi, to by mi pak mezonet nevadil, naopak bych ho i preferovala...takze pro me by zálezelo na velikosti a na rozlozeni mistnosti, pokud je dobre, tak mezonet klidne ano ;-)
Odpovědět
Myslím, že je mezonet je úžasný ! Druhá věc je, že mám hodně známých, kteří ve stáří řeší, že schody jsou pro ně problém, a mění kvůli tomu právě i bydlení. Na to je asi taky potřeba myslet. Někomu to může připadat nesmysl, ale opravdu se několik mých známých ve stáří stěhovalo například z domu, který neměl výtah, z patrového domku apod. , protože schody jim už dělaly potíže.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?