Výměna zámků po koupi bytu. Až po předání klíčů?

:-D nejspíš ta otázka bude znít divně, ale nikdy jsme byt nekupovali, tak se chci jen zeptat, jak jste to měli s výměnou zámků? :-N jestli jste měnili, až po předání původních klíčů? Zkoušela jsem google, ale nikde nic :-( tak at vím, jak máme být připravený. Taky k tomu bytu náleží sklep a místnost u sklepů, tak jestli i tam měnit zámky (spíš u té místnosti). Ted si nejsem jistá, jestli náhodou ta místnost není společná s nějakým sousedem.
Odpovědět
@raffaelo Ahojky, tak nam ked predaval developer byt tak nam povedal ze je to v nasom osobnom zaujme aby sme si zamky vymenili sami a coskoro. Takze sme to menili. Na hlavnych dverach hned a na sklepe sme zatim nestihli ale taktiez udelame :)
Odpovědět
@raffaelo Jakmile jsme byt zaplatili, podepsali smlouvy, došlo k fyzickému předání bytu a pak jsme hned zámek vyměnili. Ve sklepě máme visací, ten tam nebyl, koupili jsme si vlastní :-) .Teď prodáváme byt, máme bezpečností fabku, než byt předám,tak ji vyměním za obyčejnou, noví majitelé ji stejně vymění a tu bezpečnostní si vemem do nového bytu ;-)
Odpovědět
Holky děkuji za rady, i když je to přítelova rodina po které byt kupujeme, tak raději vyměníme zámek hned, aspoň od těch hlavních dveří. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme byt vyměňovali s jinou rodinou, tak jsme si zámky vyměnily = zůstal nám ten z předchozího bytu a jim taktéž ;-)
Odpovědět
@mori tak to jste měli super, ale půjdeme právě úplně do jiného a ten zámek co máme teď je hrůůůůza máme z chotby ještě normální kliku, takže jsem pomale celou dobu trnula, aby se k nám někdo nepodíval, kdybychom zapoměli zamknout. Teď budu chtít koupit pořádný bezpečnostní zámek :-)
Odpovědět
Rozhodne to celé treba vymeniť,budete spokojnejšie spávať. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?