Z&R Group Holasice - Hasan & Sons Rajhrad

Dobrý den, toto forum je založeno pro všechny kdo mají něco společného s Z&R Group Holasice 29200067 - HASAN & SONS Rajhrad 29299438 #Hasan #Insolvence #možný Podvod #Zkušenosti #Věřitelé #ORS #Tetera #Holinka VIKTORIYA HOLINKA #Messerschmidt #RAUF ABDURAHMANOV #ZAUR ABDURAHMANOV #RAFIG RAHIMOV #recenze #U Kamýku 1001/6 #LINETTA #Azcom #AZCOM v Likvidaci #773 113 566 #603 426 133 #tetera@hasansons.cz #Prodej 68 RD v HOLASICÍCH, lokalita ČTVRTĚ #Hamid Hasanov #JUMANIYOZ VALIKULOV #SVE GROUP a.s #Svezare #Viktoriya HolinkaNad Vrbím 536, 664 52 Sokolnice Budu ráda pokud se nás zde sejde co nejvíce co mají minulé zkušenosti s nějakou ze zainteresovaných stran, ale především ty aktuální, které se kolem Holasic a Rajhradu dějí. Hasan Sons je stále k dnešnímu dni v podaném navrhu na insolovenci. Přidejte svůj osobní příběh.
Odpovědět
Zaplatili jsme této firmě rezervační zálohu a nyní se bojíme, že o peníze přijdeme.Máme do domu vyrobenou kuchyň a pokud to nedopadne můžeme ji vyhodit, protože je přesně na míru.
Odpovědět
Reklamace 2.9.2012 14:58 | autor: AZ Z diskuzního fóra o bydleni Chtěli bychom sdílet naše velice špatné zkušenosti se společností Azcom a v rámci ní i s pány Nagif Fazizada a Jumaniyoz Valikulov, abyste se případně nedostali do stejně prekérní situace jako my. V roce 2011 jsme si přes realitní společnost Russegger Real, která rodinné domy nabízí k prodeji, prohlédli řadový dům v lokalitě Rajhrad. Dům se nám líbil, byl již ve stavu těsně před dokončením a dobře prostorově řešen, a tak jsme podepsali budoucí kupní smlouvu. Další jednání s panem Fazizadou po podpisu smlouvy, již nebylo vůbec přátelské a konstruktivní. Ve chvíli, kdy jsme se nastěhovali a projevily se vady a následně jsme zjišťovali další, jsme začali řádně uplatňovat právo na reklamaci, bohužel naprosto bez odezvy ze strany Azcom. Tehdy byl již jednajícím na základě plné moci pan Valikulov, který nám i písemně potvrdil seznam vad, kde jsou vady blíže specifikovány. Bylo přislíbeno řešení situace, ale opět se nic nedělo i po několikátém urgování. Následně jsme zjistili, že domy, které donedávné doby nebyly společností Azcom prodány, jsou v katastru nemovitostí přepsány na společnost Svezare. Dále jsme zjistili, že jeden z vlastníků společnosti Svezare pan Zaur Karimov před několika lety podnikal společně s panem Fazizadou. Později jsme se dozvěděli, že pan Fazizada prodal firmu Azcom panu Tabureanu, kterého jsme se snažili kontaktovat, ale ten nekomunikuje. Dostali jsme se tedy do situace, kdy se prodávající obratně vyhnul odpovědnosti za vady a my potřebujeme opravit vady.
Odpovědět
Více http://www.obydleni.cz/diskuze/tema-2... Na téma osob ktere se vyskytovali ve Firmě AZcom co stavěla Holasice nyni je v likvidaci Nevíte někdo co se jim přihodilo že skončili ? Dnes tyto osoby jsou propojené s R&Z Group s.r.o.
Odpovědět
@simerska S přítelem jsme na tom úplně stejne.
Odpovědět
To mě překvapuje. Jezdím okolo a stavby se v Holasicích pěkně hýbou. Máme dům v Syrovicích, kde taky stavěli a bez problému.
Odpovědět
@vgabriela A co kupujete Holasice nebo Rajhrad? Dnes 10.7. byla insolvence na Hasan Sons zrušena, víte něco víc?
Odpovědět
Dobrý den, také máme zaplacenou rezervaci na 2. etapu. Co jsem pochopil z insolvenčního řízení, tak Z&R Group Holasice nezaplatili nějakých 16 mil. "Hasanům" za převod obchodního podílu. Dle katastru je zahájeno řízení na převod pozemků zpět Hasanům. Komunikovali jste někdo s Teterou nebo někým z firmy? Já hovořil před 2 - 3 týdny se Strmiskou z ORS Plus ohledně nějakých nadstandardních změn a vůbec se nezmínil, že se něco děje. Pro mě je to teď úplně nová informace.
Odpovědět
Dle shromazdeni,ktere se konalo pred par dny to vypada tak,ze se prace v holasicich na domcich zastavili. Dokud se Hasan a Z&R Group nedohodnou. Coz muze byt za chvili,ale i za par let (dle pravniku Z&R Group).
Odpovědět
Jak se reklo na schuzi, Hasan a ZR group se navzajem drzi za koule a zalezi kdo dele vydzi. (slova pravniku Z&R Group)
Odpovědět
zde byla vytvorena uzavrena skupina resici spor Holasice https://www.facebook.com/groups/14867...
Odpovědět
Situace je patová, Hasan a ZR Group podle všech indicií co tomu nasvědčují jít cestou smíru nechtějí.Tudíž Hasan trvá na tom, aby dostal zaplaceno zbývajících 16 mil. ,ale jelikož podal žalobu a katastr vydal na Holasice plombu, ZR Group nikomu nic neprodá dokud se nepřevede majetek zpět na Hasany (jiné možné řešení ani není přece ?) odstoupili od smlouvy ptž. ZR Group nedoplatilo zbytek ceny oněch 16mil. soud nemůže rozhodnout jinak...ale situace se komplikuje protože ZR se zuby nechty brání a podává insolvenci evidentně šikanozního charakteru, ale toto může natolik zdržet Hasany s výstavbou Rajhradu,že než v něm prodá byty, dojde věřitelům Hasanu trpělivost se splatností a Hasan opravdu skončí insolvencí se všemi důsledky.Soud jim přiřkne sice Holasice, ale jelikož bude v insolvenci nic nikomu již neprodá a to stejné Rajhrad...akorát oba projekty (které prodá insolvencí správce komukoliv) a peníze dostanou jen banky jako zapsaní věřitelé a na nás "drobné" co dali zálohy na baráky nic nezbude a bydlet taky nebudeme protože oba projekty koupí kdo ví kdo a taky si je bude prodávat komu bude chtít a s náma o tom nemusí mluvit.. vidí někdo situaci optimističtěji? jinak?
Odpovědět
@simerska Tak v květnu kamarádi sponzoři na šachu a najednou uhlavní nepřatelé... snad tady něco nesmrdí http://chess.cz/kraje/jmss/view_artef...
Odpovědět
Článek se načítá
Máme prodané současné bydlení, do konce července se máme vystěhovat, takže jdeme bydlet asi na hotel, ví někdo za jakých podmínek se dá uplatnit odstoupení od smlouvy případně požadovat náhradu škody i když to ve smlouvě nemáme ošetřené? Pokud by se cestou odstoupeni od smlouvy a vrácení zálohy někdo pro ztrátu důvěry v tento projekt rozhodl jít, budu rád pokud se spojíme a třeba budeme mít jednoho právníka pro sdílení nákladů. Holas
Odpovědět
Ptáte se zde na otázky, které byste měli řešit se svými vlastními právníky. Připojte se k uzavřené skupině, kde probíhá cílenější diskuze než zde na tomto fóru.
Odpovědět
@vp77 chtěli jsme kupovat domeček na hypotéku, takže nevím z jakých jste poměru vy, ale svoje vlastní právníky nemáme. Plno z nás nemá Facebook a jelikož všechny informace které se zde objevují jsou veřejné dostupné akorát je tato diskuse dává na jedno místo, myslím že není problém ,aby se o tom diskutovalo veřejně, sekundárně to může ochránit budoucí rodiny, aby se nedostali do situace jako jsme teď my všichni. Děkuji
Odpovědět
@holas55 Nezlobte se, ale podepisovat jakoukoliv smlouvu bez předchozí konzultace s pravnikem je z mého pohledu sebevražda. Částka, o kterou může člověk přijít, je podstatně vyšší, než ta, kterou zaplatí za právní konzultace. I my chceme koupi financovat hypotékou, stejně jako 99 % ostatních zájemců o domečky. Takže s poměry jsme na tom podobně. Ve zmiňované FB skupině je nás už 32 členů a téměř každý den tam někdo přidá aktuálně zjištěnou informaci, což se tady neděje. Samozřejmě vás do zakládání Facebooku nikdo nenutí, jen se vás snažím navést na relevantnější diskuzi a je jen na vás, kam za informacemi půjdete.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?