1 návrh koupelny, co byste změnili?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jeslti vám přijde tento návrh koupelny OK nebo něco změnit? (přide mi že tomu něco chybí). Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme skoro stejnou, viz naše album. Jedinné, čeho se bojím je, že se mi zdá, že tam je málo úložných prostorů, ale to se uvidí časem. :-)
Odpovědět
Máme podobně, jaké jsou rozměry místnosti?
Odpovědět
Ja bych osobne prohodila WC a sprchac. na WC jdes pres celou koupelnu, neprijde mi to prakticke. Zaroven by se trochu rozbilo i to rozdeleni. Nevim, neco mi na tom nesedi a nedokazu to pojmenovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si zase myslím, že záchod by měl zůstat tam kde je u okna. možná bych dala mezi umyvadlo a záchod stěnu. Né úplně stěnu, ale takovou tu poloviční (zástěna)nebo jak se tomu nadává :-) . Žebříček bych dala na stěnu u dveří (ale zda se tam vejde není moc poznat) A popřípadě by jste mohli mít dvoj umyvadlo.
Odpovědět
S těmi úložnými prostory si taky říkám, že by to ještě něco chtělo. Přemýšlíme taky o tom dát nějakou zástěnu mezi záchod a umyvadlo a napadlo mně že bychom si právě buď koupili nebo nechali udělat nějakou skříňku, nebo něco podobné, co by vyřešlo jak úložné prostory tak zároveň zástěnu. WC je záměrně u okna, kvůli větrání ;-) :-D Rozměru místnosti jsou 3300 x 1975. Žebřík se rozměrově vedle dveří nevejde. O dvojumyvadle jsem taky původně uvažovali, ale nakonec jsme se rozhodli pro jedno ale větší.
Odpovědět
@molanmolab tu vizualizaci koupelny máte moc hezkou
Odpovědět
@senkeka Tak to je opravdu hodně podobné naší koupelně. Záchod bych také nechala u okna, předpokládám, že máte ješte jeden samostatný. Skříňku pod umavydlem bych zvětšila a tím vznikne odkládací prostor vedle umyvadla, a ve skříňce. Jen si zkuste nakreslit zařizovací předměty na zem, náme koupelnu široku 2 100 mm a chtěli jsme ji bezbariérovou, a ulička mezi sprchou a umyvadlem byla úzká. Nevím s jakou uvažujete velikostí vany a sprcháče, ale i tam je popřípadě možnost úložných prostor vzhledem k rozměrům místnosti 3 300 mm..
Odpovědět
Radiator pod okno. Tim vznikne spousta mista vedle umyvadla. Pokud je to jedina koupelna v byte/dome, urcite bych sla do dvou umyvadel. Hlavne, pokud odchazite priblizne ve stejnou dobu z domu do prace/skoly/skolky. Donedavna jsem byla proti 2 umyvadlum,prislo mi to zbytecne a trochu rozmarilost, ale posledni dobou tu potrebu mit 2 naprosto chapu :) a budu se snazit je narvat i k nam do male koupelny.
Odpovědět
Přesně jak píše paní, dal bych radiátor pod okno a místo něj třeba i nějakou skříňku jako úložný prostor.
Odpovědět
Profilova fotka
Na me je toho v jedne koupelne strasne moc.. vana i sprchac + jeste wc.. ten bych radeji zvlast, pokud je ta moznost..
Odpovědět
radiator bych zrusila uplne, jen zabira misto a dala tam ulozne skrinky....ale kazdemu vyhovuje neco jineho. Toto je moje zkusenost. Za 8 let bydleni jsme ten radiator pouzili 3x. Jinak topime podlahou.
Odpovědět
@linee Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak bez radiátoru sušíte v zimě ručníky?
Odpovědět
Článek se načítá
Trochu bych se bála, aby nebyla po osprchování před sprchovým koutem voda (hned u vstupních dveří). Kdyby jste tam chtěli mít nějakou rohož, tak aby nevadila ve vstupu... to je jen, co mě napadá...vstupní dveře se budou otevírat do místnosti?
Odpovědět
@kokeja na susaku. Na ten radioator by se velke rucniky ani nevesly a navic, pokud je horky, nelze na nej ani nic pokladat (ani to vyrobce nedoporucuje).
Odpovědět
Krásný návrh. Ten radiátor-žebřík bych taky dala pod okno a místo něj police /skříňka na ručníky, drogistické věci. Zástěna mezi záchodem a umývadlem - až ke stropu? Neztmaví to zbytečně koupelnu? Já bych tam nedávala nic..
Odpovědět
@senkeka a o tom dát vanu pod okno jste neuvažovali? nebylo by to tak nudlovité...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?