60cm futra versus dobrá pračka (a sušička)

Ahojte, muj dotaz je jednoduchy - mame futra do koupelny 60cm a zatim jsem narazila jen na jednu ucházejici SLIM pracku (AEG pro sense - hloubka 40cm), zase je asi jen na 6kg pradla. Byli jste ve stejne situaci a mohli byste mi doporucit dobrou, funkcni pracku, ktera projde takovyma futrama a nejlip jeste susicku, ktera by se nam take vesla? Nechci 2v1.
Odpovědět
@nicorodriguez Máme normální pračku a na ní do věže sušičku, oboje hloubka cca 60 cm (resp. mám pocit, že u většiny praček to není přesně 60 cm, ale cca 58 cm nebo tak něco). Futra do technické komory máme přesně 60cm, je to starý byt. Bylo to tip ťop, ale prošlo 😄 Někde jsem četla, že když jsou problémy, dají se třeba odmontovat dvířka apod. Např. tato od AEG by vám mohla vyhovovat https://www.alza.cz/aeg-l7fbe48sc-d43...
Odpovědět
Drtivá většina těchto spotřebičů má rozměr kolem 60 cm a mohly by futrama projít. Bývá to velmi natěsno. Musíte to přesně změřit.
Odpovědět
@l_sekanina @bayt urcite budeme brat z obchodu s dovozem a vynosem, jem mam fakt obavy ze i kdyz ta pracku bude 59,6 a futra 60, ze to chlapci sikovni nezvladnou a odrou to jako prase 😄.
Odpovědět
@nicorodriguez no jako o futra bych obavu měla taky, naštěstí u nás jsou to v podstatě dveře za dveřmi mimo hlavní trasu bytu, takže je mi jedno, že se to tam omlátilo (a to teda omlátilo, i jak tam člověk nosí třeba i štafle a tak) 🙂
Odpovědět
Máme Bosch serie 6 pračku i susicku. Futra 56cm a chlapi si trochu makli 🙂 museli sundat horní kryt, otevřít dvířka a vytočit se, aby je tam dali, ale dali.
Odpovědět
Raději bych riskovala odřeninu, než znova koupit slimku. Měli jsme pračku Gorenje a lítala po celé koupelně 😤
Odpovědět
@kafr takže slimka za tebe naprd? @mpavka úplně si nejsem jistá, je tohle proveditelné u každé/většině praček? Prosím, pošleš mi odkaz na tento tvůj set? 🙂
Odpovědět
@nicorodriguez měli jsme Slim Gorenje my i tchýně a pak ještě kamarád a nadávali jsme. Opravdu nestabilní. Jediná maminka od švagrové je se slimkou spokojená.
Odpovědět
@nicorodriguez když jsem kupovali pračku klasiku- šedesátku, tak jsme také zjistili, že máme i šedesátky futra.. Naštěstí se pračka v opravdových rozměrech na hloubce pohybovala okolo 58cm. Tak jsem pro jistotku odmontovali dvířka a vešla se úplně v poho 🙂 Máme LG 😉
Odpovědět
@nicmat pro mě je docela novinka že ty dvířka jdou odmontovat - což je super věc! Sice to to stěhování a umisťování prošku prodlouží, ale to je buřt, hlavní je, že se vejde! 🙂 Můžu poprosit i vaše doporučení jakou pračku zvolit? Ještě pořád nejsem pro žádnou rozhodlá, chci aby vzala minimálně 7kg prádla a měla Aqua stop, pokud bude trochu smart, zlobit se nebudu 🙂. Zase za ní ale nechci dát 15 - 20 tisíc.
Odpovědět
pračka i sušička, obě 60-tky a prošly, úplně na těsno, opatrně, ale vlezly se.
Odpovědět
@nicorodriguez naše pračka už se neprodává a ani jsem už nenašla, ale později jsme kupovali od stejné značky sušičku :LG RC82EU2AV4W + 10 let záruka na motor a kompresor a dneska už bych si koupila do sady i takovou pračku... například tuto: https://www.mall.cz/pracky-predni-pln... Se značkou LG jsem spokojená.. 🙂
Odpovědět
Článek se načítá
Taky jsme teď maximálně spokojeni s LG (pračka i sušička) má ji už i brácha a od letoška i rodiče. Všichni spokojení.
Odpovědět
@nicmat @kafr LG jsem si vyhlídla v datartu a je pravda že mě oslovila jako jediná z vystavených kousků. Díky za doporučení 🙂.
Odpovědět
Sušička prádla Bosch WTW87467CS Pračka Bosch Serie WAN28260CS Byl to set z Datart. Susicka po sundání desky a otevřená dvířka 55cm a pračka 52cm, futra 56cm. Dvířka sundat nejdou. Sice vypadá, že jo, ale nešli by dát zpět. Susicka je bezkonkurenční, mají i naši a asi 5 známých, s pračkou jsme v pohodě, naši mají o třídu vyšší a taky ok. Ale stojí stejně. Kupoval jsem to dle recenzí a dtestu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?