AlcaPLAST - odtokové žlaby do sprchy

Dobrý den. S manželem momentálně uvažujeme nad koupí odtokového žlabu od AlcaPlast. Máte s ním někdo zkušenosti? Přivítala bych i třeba doporučení na konkrétní výrobky. V katalogu jich je spousta. I různé druhy a provedení - plastový / nerez. Různě velké objemy vody při odtoku do sifonu. Podle čeho se řídit. Případně zda jsou na trhu i jiné kvalitní a cenově dostupné značky. Děkuji!
Odpovědět
@fidorka86 Dobrý den, alca plast mi byl také doporučen že je kvalitní.Řešila jsme úplně stejnou otázku a v jejich katalogu jsem se ztrácela. Až jsem to udělala tak, že jsem řekla instalaterovi ať vybere on(hlůavně technické parametry), že moje pořadavky jsou takové a takové. Dohodli jsme se na délce která se samozřejmě odvíjela od šířky spráče a cca ceně. :) Takže máme nerezový prý jsou kvalitnější a klasickou mřížku. Mě se totiž ty ostatní moc nelíbí a některé mi příjdou zbytečně předrazené. Ale více zkušeností nemám jelikož ještě nebydlíme :)
Odpovědět
Dobrý den, ohledně kvality bych se AlcaPlastu nebál. Plusem je opravdu široký záběr od ekonomických řad až po designovky s podsvícením, plast nerez, možnost vkládání dlažby do "krytu", vývody odpadu dolů, do boku, snížené varianty pro nízkou skladbu podlahy. Takže je v tom občas problém se vyznat, to je pravda :-N
Odpovědět
@kocanda123 Děkuji. Instalatér žlabu bude manžel, takže žádné doporučení od odborníka nemáme. Mrknu tedy do katalogu. Snad nějaký vybereme. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak Alca plast je největší český výrobce - asi 500 zaměstnanců - jejich výrobky jsou funkční. žlaby buď jsou plastové to co je zalité v betoně a stojí tuším cca 2500 Kč - rošt je samozřejmě vyndávací a kovový a nebo je žlab i rošt kovový to stojí tuším kolem 6000 Kč a víc. Pak jen vyberete mřížku co se vám líbí. Ještě jsou pak typy na výšku - nižší a vyšší - to zmáknete dle katalogu, nebo určitě větší výrobci to budou mít skladem. Slevy jsou na žlaby obří, třeba seženete i za dobrou cenu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?